Requiem. Delirium. Vol. 3

Requiem. Delirium. Vol. 3
168,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

A treia parte din trilogia Delirium.

Acest lucru final interesant pentru New York Times, cel mai bine vandut trilogia delirul lui Lauren Oliver este un amestec de nituire acțiune non-stop și romantism interzis într-un distopica Statele Unite ale Americii.

Acum, un membru activ al rezistenței, Lena a transformat. Rebeliunea incipientă, care a fost în curs de desfășurare în Pandemonium sa aprins într-o revoluție all-out în Requiem, și Lena este în centrul luptei.

După salvarea lui Julian dintr-o condamnare la moarte, Lena și prietenii ei au fugit la sălbăticia. Dar, sălbăticia nu mai sunt un refugiu sigur. Buzunarul de rebeliune au deschis în întreaga țară, iar guvernul nu poate nega existența Invalizilor. Autoritățile de reglementare se infiltreze în a elimina ținuturile de graniță rebelilor.

Lena navighează terenul tot mai periculoase din sălbăticia, cel mai bun prieten al ei, Hana, trăiește o viață în condiții de siguranță, în Portland loveless ca logodnica tânărului primar. Parastas i se spune din ambele Lena și puncte de vedere Hana. Ei trăiesc una lângă alta, într-o lume pe care o împarte până când, în cele din urmă, poveștile lor converg.

Cu scrisul liric, Lauren Oliver împletește perfect pericolul pe care Lena se confruntă cu tumultul interior ea trăiește după reapariția prima ei dragoste, Alex, băiatul a crezut mort. Sofisticate și cuprinzătoare, Recviem aduce trilogia Delir la o concluzie palpitant.


Poate că o luăm razna din cauza sentimentelor noastre. 

Poate că dragostea chiar e o boală și ne-ar fi mai bine fără ea. 

Dar am ales un alt drum. 

Și, în fond, acesta e rostul evitării operației: să fim liberi să alegem. 

Liberi să alegem inclusiv ce e greșit. 

 

Despre Autor


 

Lauren Oliver s-a născut în 1982, în Westchester, New York, un orășel asemănător cu cel descris în O zi din şapte (Before I fall). A studiat literatura și filosofia la University of Chicago. În prezent este scriitoare profesionistă și locuiește la New York.

Prima carte scrisă este bestsellerul New York Times intitulat Before I Fall, carea câștigat și Premiul Publishers Weekly Best Book of the Year. Delirium al doilea volum pe care l-a semnat, este prima carte dintr-o trilogie și se află, și ea, pe lista de bestselleruri New York Times.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Nemira
Apariția: Noiembrie 2015
ISBN: 978-606-758-501-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3900

Pareri