Diavolul. capcana amintirilor (LIVRARE: 15 ZILE)

Kerri Maniscalco

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Diavolul: Capcana amintirilor, de Kerri Maniscalco, este al patrulea volum din Seria Anchetele lui Audrey Rose.

„Kerri Maniscalco combina din nou aventura, romantismul, crimele si manierele victoriene intr-un cocktail imbatator si ofera un final captivant povestii tinerei si ambitioasei studente la medicină legala.” PURSUITMAG. COM

Audrey Rose Wadsworth si Thomas Cresswell se trezesc in mijlocul unui diabolic joc de-a soarecele si pisica, fiind siliti sa se afle mereu cu un pas inaintea unui genial criminal in serie. Altfel, povestea lor de dragoste va fi curmata de o tragedie de nedescris. Cei doi tineri au ajuns in sfarsit in America, un taram indraznet si plin de contradictii, atat de diferit de strazile elegante din Londra. Se pare insa ca orasul Chicago isi ascunde bine secretele intunecate.

Cand Audrey Rose si Thomas participa la spectaculoasa Expozitie Mondiala, afla povesti tulburatoare despre femei disparute si crime nerezolvate. Hotarati sa ajute, cei doi isi incep investigatiile, care ii vor duce in fata unui diabolic de inteligent criminal in serie. Insa una e sa il identifice, si alta sa il prinda in capcana.

Vor reusi Audrey Rose si Thomas sa dea de capat acestui mister – impreuna si indragostiti – sau norocul ii va parasi chiar inainte ca monstrul din Chicago sa dea lovitura finala?

„Mai putine crime si mistere, dar mult mai multa suferinta in dragoste!” Under the Covers

„Autoarea gaseste echilibrul perfect intre a duce povestea intr-o directie inedita, neasteptata, si recuperarea unor episoade din trecut, lucru pe care putini scriitori reusesc sa il faca in romanele care incheie o serie.” Hypable

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 528
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9786069519165