Legamantul vol. 1. Semipur

Jennifer L. Armentrout

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Legamantul vol. 1. Semipur, Jennifer L. Armentrout

 

 

Hematoii provin din imperecherea zeilor cu muritorii, iar copiii nascuti din doi hematoi puri au puteri de zei. Copiii hematoilor si ai muritorilor… ei bine, nu prea. Semipurii nu au decat doua alegeri la dispozitie: sa se antreneze ca sa devina Santinelele care vor vana si vor ucide daimonii sau sa devina slujitori in casele purilor.

Alexandria are 17 ani si ar prefera sa-si riste viata decat sa si-o iroseasca frecand toalete, insa e posibil ca tot acolo sa ajunga pana la urma. Exista mai multe reguli pe care elevii Legamantului trebuie sa le urmeze. Alex are probleme in a le urma pe toate, dar mai ales regula #1: Relatiile dintre puri si semipuri sunt interzise! Din nefericire, ea se indragosteste de Aiden, un semipur extrem de atragator. Insa nu asta reprezinta problema ei cea mai mare – ci sa ramana in viata pana  va reusi sa absolve Legamantul.

Daca esueaza in misiunea ei, se va confrunta cu o soarta mai crunta decat moartea: se va transforma in daimon si va fi vanata tocmai de Aiden. Iar asta ar fi destul de neplacut.

„Semipur reprezinta fenomenalul punct de pornire al unei serii formidabile. De la umor la nelinisti, de la idile interzise la actiune si la un fantastic sir de personaje secundare, cartea aceasta le are pe toate. O poveste de pus pe lista oricarui iubitor de fantasy.” Ideally Inspired Reviews

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 400
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale