Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri (LIVRARE: 15 ZILE)

ALLAN PEASE

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Intrebarile sunt, de fapt, raspunsuri - Allan Pease


Allan Pease este un expert recunoscut pe plan international, fiind supranumit Mr. Body Language de peste 40 de ani, de cand a aparut prima sa carte referitoare la limbajul trupului, care a devenit un bestseller cu vanzari de mai multe milioane de dolari, ajungand sa fie considerata „Biblia comunicarii“ pentru organizatiile din lumea intreaga.
Seminarele, cartile, casetele video, programele audio, emisiunile TV si ­sesiunile de consiliere pentru imbunatatirea imaginii personale pe care le ofera Allan Pease sunt asteptate si urmarite cu interes de toata lumea, incepand de la antreprenori, manageri de top si politicieni, pana la prezentatori TV, persoane cu rang nobiliar si vedete rock. Iar sistemul de vanzari si de comunicare pe care l-a creat a ajutat nenumarate firme sa se dezvolte — de la infiintare pana la statutul de companie multinationala.
BARBARA PEASE este CEO al celebrei companii Pease International Pty Ltd., care ofera programe video, cursuri de instruire si seminare pentru firme si pentru institutii guvernamentale din intreaga lume.
Allan si Barbara Pease sunt cei mai de succes autori ai Australiei. Cartile lor inspira cititorii si sustin dezvoltarea personala si organizationala a multor oameni, de pe tot globul.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 120
Apariția: 2018
Coperta: Copertă moale