Ghid de Conversație Român-Danez. Ediția a II-a

Ghid de Conversație Român-Danez. Ediția a II-a

Preț de Listă: 202,00 MDL (50,50 RON)

Preț: 101,00 MDL (25,25 RON)

Economisești: 101,00 MDL (25,25 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Editia a II-a revazuta si adaugita.
 
Ghidul de conversatie roman-danez constituie un instrument util, care va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.
Editia a doua contine numeroase cuvinte si expresii noi, o prezentare a Danemarcei, informatii practice pentru cei care calatoresc in aceasta tara si un index pentru gasirea rapida a cuvintelor in interiorul volumului.
 
Din cuprins:
formule uzuale • vremea • la cumparaturi • la restaurant • manifestari culturale • sport


Despre Autor

Ana‑Stanca Tabarasi, licentiata a Universitatii Bucuresti (Facultatea de Filosofie) si a Universitatii Roskilde, Danemarca (Facultatea de Filologie). Doctor in filosofie (Universitatea Bucuresti) si in studii culturale europene (Universitatea Roskilde). In prezent, lector la Universitatea din Mainz (Germania) si cercetatoare asociata la Institutul de Istoria Religiilor – Academia Romana.

Bursiera a Fundatiei Alexander von Humboldt. Stagii de cercetare la Freie Universität Berlin, Universitatea din Tübingen, Centrul de cercetare „S. Kierkegaard” din Copenhaga, Colegiul Noua Europa, Universitatea din Bamberg, Alfried Krupp Wissenschaftskolleg Greifswald. Autoare a numeroase studii in reviste de specialitate din Romania, Germania, Elvetia si Danemarca, precum si a unor volume (cel mai recent, Gartenkunst und Wissenschaft, Peter Lang, Berna, 2011) si traduceri (cea mai recenta, S. Kierkegaard, Opere, Humanitas, Bucuresti, incepind din 2006).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 232
Editura: Polirom
Apariția: Ianuarie 2011
ISBN: 978-973-46-1957-3
Dimensiuni: 11,5 x 16,5 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri