Gândul peniței. O scânteie de femeie

Nicoleta Crucieru

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Descriere

 „Am crezut cu toată puterea inimii mele că ea poate mult mai mult, iar concretizarea vocației creatoare a scrierilor sale mi s-au așezat într-un mod elegant pe inimă. Îi mulțumesc că mi-a dat ocazia, de multe ori, să mă regăsesc printre ele. Aceste lucruri nu numai eu le simt, dar cred că mulți dintre cei care îi citesc creațiile, iar felul în care atinge sufletele oamenilor și felul său aparte de a-și pune gândurile pe foaie, ne demonstrează cât de valoroasă este ea ca om.

Ideea pe care o transmite proza sa are un farmec aparte prin prisma explicațiilor raționale a propriilor sale valori, și anume, acelea de a fi om, de a simți, de a trăi și a prețui viața.”

— Alina Borogan Lupu, pedagog

„Personajele sale sunt oameni mari și mici, tineri și bătrâni; oameni care au o poveste, care au de spus ceva; oameni care nu sunt simpli trecători prin viață, oameni care lasă amprente... Lucrurile, locurile și fenomenele pe care le descrie cu gust autoarea, la fel, au o enigmă a lor și sunt privite dintr-o prismă fenomenală.

Spiritul creator este răscolit de amintiri, de trăiri intense și de retrăiri, de imaginație, iar glasul lăuntric știe să le găsească, să le plămădească, să le modeleze și să le croiască drum, astfel încât ceea ce răsare de sub peniță să devină operă desăvârșită.”

— Oxana Jecev, pedagog

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 186
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
ISBN: 9789975773669