Osho: Conspirația Dumnezeu (LIVRARE: 15 ZILE)

Osho

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

În această carte, deopotrivă curajoasă și inspirațională, Osho demonstrează că transformarea omului nu poate fi impusă de instituții, ci ea trebuie să vină din cele mai profunde resorturi ale ființei. Sunt prezentate 7 discursuri care propun o abordare pozitivă, creativă, a căutării drumului către libertate: meditația Zen, singura capabilă să conducă la eliberarea reală.

„Mintea sceptică este cel mai frumos lucru din lume. A fost condamnată de religii, fiindcă nu erau capabile să răspundă întrebărilor ei. Religiile nu voiau sceptici, voiau doar credincioși. Mintea sceptică este exact opusul credinței.
Eu sunt întru totul pentru mintea sceptică. Nu credeți nimic până nu experimentați. Nu credeți nimic, puneți totul sub semnul întrebării, indiferent cât timp v-ar lua.
Adevărul este scump. Nu este pentru cine crede, ci pentru cine cercetează.
Rețineți însă: nu fiți sceptici pe jumătate. Fiți total sceptici. Un sceptic total este unul care se îndoiește chiar și de propriul scepticism, la fel cum se îndoiește de credințele celorlalți. Atunci când este total, scepticismul se autodevorează, întrucât se îndoiește chiar și de el însuși. Nu puteți să renunțați la scepticism fără îndoială, fiindcă ar însemna să împărtășiți punctul de vedere al credinciosului.
Dacă reușiți să puneți sub semnul întrebării scepticul din voi, misticul nu este departe.”

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 330
Apariția: 2017
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-606-8460-51-2