Autobiografia unui yoghin (LIVRARE: 15 ZILE)

Paramhansa Yogananda

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Autobiografia unui yoghin descrie în premieră pentru publicul occidental viața unui yoghin indian.Yogananda explică pe înțelesul tuturor legile subtile și foarte precise cu ajutorul cărora practicanții yoga pot înfăptui minuni și pot atinge revelarea sinelui.

Fragmente din cartea Autobiografia unui yoghin de Yogananda:

Ceea ce marii înțelepți ai Orientului au perceput ca fiind esențial pentru salvarea ființei umane nu trebuie să fie ascuns Occidentului. Nici Occidentul și nici Orientul nu vor putea înflori dacă nu practică împreună anumite forme ale disciplinei yoga, întrucât diferențele dintre oamenii care trăiesc în aceste zone ale lumii se referă numai la experiențe exterioare, nu și la esența lor sufletească.
---
Substanța unui vis se materializează sub acțiunea subconștientului celui care visează. Când forța de coeziune a emanației subconștiente încetează să se manifeste, datorită instalării depline a stării de trezie, elementele care alcătuiau visul se destramă. Omul care închide ochii ca să doarmă declanșează interior mecanismele creării visului, vis pe care îl dematerializează apoi fără efort în momentul trezirii. El urmează astfel arhetipul Creatorului Divin. În același fel, atunci când acel om se va trezi la conștiința cosmică, el va dematerializa fără efort iluzia visului cosmic.
---
Prin iluzia care stăpânește această lume, tu te vezi pe tine ca o legătură de carne și oase, în cazul cel mai bun ca un cuib de griji. Meditează fără încetare pentru a dobândi cât mai curând înțelegerea faptului că ești Esența Infinită, eliberată de orice formă de suferință. Încetează să mai fii prizonierul corpului tău; folosind cheia secretă a științei Kriya, învață să evadezi în Spirit.”

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 571
Apariția: 2007
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-973-8471-70-2