Millie, copil nenăscut

Millie, copil nenăscut
62,00 MDL (15,50 RON)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Milie, copil nenascut este povestea insotirii terapeutice a unui copil autist. Acest document exceptional a fost realizat folosind inregistrarile si notitele ce relateaza schimburile dintre Milie si psihoterapeutul sau, Michèle Bromet-Camou, din 1981 pana in 1997.
Autism... un cuvant care ne da adesea fiori, dat fiind ca evoca o boala mintala grava si incurabila. Cum se manifesta ea? Printr-o izolare totala in sine, asociata cu refuzul oricarui contact cu realitatea si cu cei din jur.
O alta perspectiva asupra autismului poate duce la o schimbare necesara in insotirea terapeutica a acestor copii atat de originali. Milie este marturia vie a faptului ca abilitatea de a gandi a unui copil autist nu este stinsa, ci doar interzisa, si ca este posibila indepartarea acestei interdictii.
Cum se poate traduce in realitate aceasta miscare? Veti descoperi, citind ce a realizat Michèle Bromet-Camou cu Milie, in sanul unei echipe de specialisti condusa de dr. Cazé la spitalul Niort.
Lucrarea Milie, copil nenascut este la indemana tuturor. Lecturarea ei se face cu usurinta, datorita stilului autoarei, care stie sa se exprime clar si datorita dialogurilor cu Milie, care va vor uimi pur si simplu.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 197
Editura: Elena Francisc Publishing
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-1812-10-6
Greutatea: 0.2000

Pareri