Mai bun decât părinții tăi

Mai bun decât părinții tăi
174,00 MDL

Disponibilitate: În Stoc

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Doar 1 exemplar disponibil

Acceptăm plata cu LiberCard de la MAIB - plăți în 3 rate cu 0% dobândă!

sau

Descriere

Un emoționant ghid de parenting, pentru toți adulții care provin din familii disfuncționale.

Când viata îti da lamâi… adesea nu te alegi decât cu o zeama acra. Daca ai crescut într-o familie disfunctionala, vezi bine ca n-ai avut prea multe sanse la fericire.

Nu doar ca te-ai simtit mizerabil în copilarie, dar nici tineretea nu ti-a fost prea lina. Intimitatea zbuciumata de care ai avut parte în relatia de cuplu ti-a deschis ochii asupra tiparelor toxice pe care le preluasesi fara voie din familia de origine si le întruchipai fara sa-ti dai seama, desi le detestai cu toata fiinta ta.

Disfunctionalitatea e contagioasa, daca ramâi suficienta vreme în preajma ei.

Acum a sosit timpul sa te gândesti mai clar la cum îti cresti copiii.

Si la cum ai vrea, de fapt, sa-i cresti.

„A vorbi despre durere si suferinta este o dovada autentica de curaj – nu doar al celui care scrie, ci si al celui care citeste. Aceasta carte îndrazneste sa povesteasca despre ceea ce multi dintre noi au trait în copilarie si ne ajuta sa ne gasim vocea, pentru a deveni parintii de care copiii au cu adevarat nevoie.

Va fi o lectura grea pentru suflet, dar înaltatoare pentru minte.

De aceea, este esential sa ne reamintim ca azi suntem adulti puternici, nu victimele de altadata! Cartea e pentru cei care vor sa nu-si mai contamineze copiii cu traumele lor.“ — Gáspár György, psiholog si autorul cartilor Copilul invizibil si Revolutia iubirii

„O carte excelenta, pe care am citit-o spunându-mi la fiecare pagina câta nevoie as fi avut de ea când îmi erau copiii mici.

Este, probabil, cea mai clara, sintetica si bine scrisa carte ce se adreseaza parintilor care si-au trait copilaria într-o familie disfunctionala.

Adica majoritatii parintilor români. Este absolut necesara aceasta carte si sper ca va contribui la vindecarea ranilor pe care le avem, dar mai ales la constientizarea celor pe care le putem face copiilor nostri, perpetuând tiparul disfunctionalitatii. Niciodata nu e prea târziu sa învatam si sa schimbam ceva. Oricât de mari ar fi copiii nostri, ei merita tot efortul.“ — Petronela Rotar, autoarea cartilor Ajuta-ma sa nu dispar si Orbi

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Apariția: 2020
ISBN: 978-606-949-450-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm

Pareri