Trucuri Psihologice pentru Părinți. Educația Adolescenților

Trucuri Psihologice pentru Părinți. Educația Adolescenților
203,00 MDL (50,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere de Mihai Dos.

Cum putem stabili o buna comunicare cu adolescentii? Cum sa reactionam atunci cind se indragostesc pentru prima data? E bine sa aiba televizor si calculator in camera? De ce tigarile, bautura si drogurile sint pentru ei o tentatie atit de puternica? Sint intrebari pe care si le pun toti parintii ai caror copii au ajuns la aceasta virsta dificila.

Cartea va ofera raspunsuri pertinente si numeroase sfaturi practice, spulberind miturile legate de perioada adolescentei. Usor de pus in practica, trucurile psihologice prezentate va ajuta sa aveti o relatie armonioasa cu adolescentii si sa-i sprijiniti in deciziile importante pe care le iau.
 

Din cuprins: Ce este adolescenta? • Cind adolescenta rimeaza cu insolenta • Adolescentul meu e cuprins de melancolie • Autoritatea si regulile: mai au adolescentii nostri nevoie de ele? • Importanta prieteniei in adolescenta • De ce adolescentul meu e atit de delasator? Cum il pot face sa-si asume responsabilitati? • Tulburari de alimentatie la adolescenti • Divortul si familia recompusa

Despre Autor

Suzanne Vallieres, psiholog, lucreaza de aproape 20 de ani cu tinerii, in calitate de formator specializat si terapeut. Din 1996 activeaza in domeniul media, fiind colaborator permanent la diverse emisiuni de televiziune.

Este autoarea volumelor Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (03 ani) (trad. rom., Polirom, 2009), Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (36 ani) (trad. rom., Polirom, 2010), Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (69 ani) (trad. rom., Polirom, 2011) si Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (912 ani) (trad. rom., Polirom, 2012).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Polirom
Apariția: Februarie 2013
ISBN: 978-973-46-3342-5
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2800

Pareri