Eu sunt femeie

Eu sunt femeie
259,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 1614 persoane au cumpărat recent acest produs.
Comandă în România

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

sau

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Carte disponibilă în:

Librăriile Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă UNIC et 1 bd. Ștefan cel Mare 8 060-977-597 Stoc limitat
Vezi pe hartă GEMENI et. 1 bd. Ștefan cel Mare 136 068-455-811 Stoc limitat
Vezi pe hartă TORO CENTER et 1 str. Pantelimon Halippa 6 069-824-124 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BUIUCANI str. Nicolae Costin 56 (inters. str. Liviu Deleanu) 068-521-201 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă CIOCANA bd. Mircea cel Bătrân 32 069-930-499 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, pe Facebook Messenger sau direct la librăria Bestseller din Chișinău!

Se cunosc online, fiecare în spatele unui ecran. Ea în Italia, el în România. Ceea ce părea inițial un amuzament se transformă într-o iubire virtuală. Se îndrăgostește înainte de a-l vedea. Îi cucerește inima, sufletul și trupul. Ce se întâmplă însă atunci când relația virtuală se transformă în una reală, iar pentru dragoste rămâne să lupte doar unul dintre ei?

Un roman ce prezintă etapele din viața unei femei, povestite prin prisma a trei generații pe care le unește arta de a fi femeie - de a fi și a iubi. O lectură ce se transformă într-un bilet de călătorie în timp. O poveste sinceră despre iubire, speranță și căutarea de sine. 

 

Despre autoare


 

Maria Cristiana Tudose este o tânără autoare născută la Ploiești, stabilită în Italia. A început să scrie din dorința de a-și vindeca sufletul, ocupație ce a devenit pasiune și remediu. După șase ani, pagina sa „Eu sunt femeie” a reușit să ajungă la inimile a sute de mii de femei din întreaga lume.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 258
BRAND: Bestseller
Apariția: 20 septembrie 2016
ISBN: 978-9975-3143-5-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri

Părerile Clienților 5 item(s)

O carte despre lupta pentru iubire ❤️
Acțiunea se petrece în două locuri diferite – prima dată mergem în Florența, Italia în anul 2010, iar apoi ajungem pe tărâmurile noastre, în Ploiești, România, anul 2015. Ne plimbăm când în Italia, unde scriitoarea se stabilește, când în Romania, unde aceasta este născută. Povestea Mariei este despre dragoste, despre suferința ei din dragoste și despre neîncrederea în sine. Despre lupta pentru iubire, dar și despre lupta pentru iubirea de sine.

Știm că dragostea este minunată, este o senzație incredibilă să iubești și să fii iubită la rândul tău de omul pe care tu îl iubești. Dar ce se întâmplă când interpretezi greșit? Când alegi să îți deschizi sufletul și inima în fața unui străin? Prieten nu îl poți avea, nu poți să îl asculți povestind despre iubita lui, când tu ți-ai dori și ai da orice să fii în locul ei…

Suferința Mariei și experiența ei cu cel pe care l-a întâlnit online nu este unică, din păcate. Vlad (tipul care face ca povestea aceasta să existe) i-a spus Mariei că merită ceva mai bun, că nu știe cine este cu adevărat, însă inima femeii nu ascultă de rațiune. Ce să-i faci inimii care se îndrăgostește nebunește de cine nu trebuie? Sunt sigură că multe femei au trăit acest sentiment cel puțin o dată în viață și nu este ușor să treci peste o dezamăgire în iubire.

Nu cred în iubirea pe internet – am fost și eu pe acolo și știu ce înseamnă, așa că eu sunt de părere că trebuie făcut un sacrificiu foarte mare, pentru ca totul să funcționeze. Da, sunt și cazuri în care totul se leagă, însă este o linie destul de subțire cu o iubire lansată în mediul online…

Maria Cristiana are un stil frumos de a scrie și de a se exprima, nu alege cuvinte pompoase, ci scrie simplu, din inimă. Mi-a plăcut să citesc povestea ei, deși uneori simțeam că parcă suferă prea mult și face o prea mare tragedie pentru orice femeie. Însă dragostea neîmplinită și neîmpărtășită este o mare tragedie. Este o carte frumoasă, foarte încurajatoare, însă mi-e clar că trebuie să o citești cu sufletul, este nevoie să încerci să te identifici cu povestea ei și poate să îți reamintești anumite momente din viață, pe care le-ai dat uitării, sau măcar încerci să le uiți.

Vorbește și despre bărbați, iar în cartea aceasta povestește despre doi tipi. Vlad – bărbatul pe care îl cunoaște pe internet și pentru care suferă foarte mult, mai ales că el alege să se ascundă de ea și nu îi spune că iubește o altă femeie; și Paul, cu care a avut o relație amoroasă frumoasă, dar fără alte obligații. Deși au stabilit de la început că nu vor ajunge să se îndrăgostească, lucrurile se pare că se schimbă pe parcurs. Și atunci ce alegi să faci? Mai dai o șansă iubirii sau fugi de ea?

Mi-a plăcut foarte mult gestul celor două femei din viața Mariei – mama și străbunica ei, care îi lasă acesteia scrisori. Scrisori despre cât de minunată este ea, fiind femeie, despre cât de important este să se iubească așa cum este, să aibe încredere în ea și să nu aștepte după iubirea nimănui. Despre cât de important este să ajungi să te iubești prima dată tu, pe tine.

„Înainte de a iubi, învață să te iubești. Fii tu și luptă pentru visurile tale!”

Tu te iubești pe tine? Bărbatul de lângă tine te iubește atât de mult și te respectă? Nu trebuie să îmi răspunzi mie, ci ție. Fii sinceră cu tine! Nu te subestima! Nu cerși iubirea celui care nu o merită! Cunoaște-ți propria valoare! Parerea lui Loredana Manciu / (Plasată la data 07.12.2019)
Excelenta
Este foarte frumasa mai ales pt cei ce iubesc cititul. Precum ilustra autorul unei carti: " Unele carti trebuie gustate, altele sunt inghitite, doar cateva sunt mestecate si de tot mistuite. Iar in ultimul rand, o simpla iti poate deschide orizuntul...
Evaluarea
Parerea lui Manuela / (Plasată la data 31.07.2017)
Femeia
O carte frumoasa dedicata unei creaturi sfinte "Femeia" cea care asigura continuarea generatie umane si ale carei instincte materne si feminine depasesc orice limite... Femeia
Evaluarea
Parerea lui Lidia Groian / (Plasată la data 27.12.2016)
M-au copleșit emoțiile copilăriei
M-au copleșit emoțiile copilăriei. A fost ca un balsam pe rană.
Evaluarea
Parerea lui Liliana / (Plasată la data 21.12.2016)
Minunat!
Un suflet minunat regasit printre randuri.
Evaluarea
Parerea lui Irina Petronela / (Plasată la data 14.10.2016)