Erbivori fericiți

Lindsay S. Nixon

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Erbivori fericiti. Retete vegane dietetice, sarace in calorii, pentru un corp suplu si sanatos - Peste 150 de retete sarace in calorii plus un plan de exercitii fizice pentru a arata si a te simti mai bine

Lindsay Nixon a facut o treaba exceptionala scriind cartea Erbivori fericiti: Retete vegane dietetice, sarace in calorii, pentru un corp suplu si sanatos. - Rip Esselstyn, autorul bestsellerului New York Times: Problema mea cu carnea
 
Seria de carti de bucate, bestseller, Erbivorul fericit prezinta retete usor de preparat, aratand cat de simpla, ieftina si delicioasa poate fi o alimentatie sanatoasa. In cea mai recenta carte de bucate a sa, maestra-bucatar Lindsay S. Nixon iti prezinta retete care te pot ajuta sa iti micsorezi considerabil talia, dar si un set de exercitii fizice care, la fel ca si retetele sale, sunt usor de pus in practica, simple si produc rezultate spectaculoase.
 
La fel ca celelalte carti de bucate din seria Erbivorul fericit, cea de fata, intitulata Erbivori fericiti: Retete vegane dietetice, sarace in calorii, pentru un corp suplu si sanatos, contine retete vegetariene delicioase care dureaza cel mult 30 de minute si folosesc numai ingrediente sanatoase, fara uleiuri, alimente procesate sau indulcitori artificiali. De aceasta data, Lindsay duce insa accentul pus pe sanatate pe un nivel net superior, prezentand exclusiv retete cu un numar foarte mic de calorii, dar altminteri perfect satisfacatoare, care te pot ajuta sa scazi in greutate fara sa te privezi insa in vreun fel. Prin retetele vegane pe care le prezinta, precum Clatitele cu Ananas, Baconul din Tempeh, Briosele cu Ciocolata si Rubine sau Caserola cu Nacho, Lindsay iti dovedeste odata in plus ca o alimentatie perfect hranitoare poate fi perfect delicioasa.
 
Asa cum spune si titlul sau, cartea Erbivori fericiti: Retete vegane dietetice, sarace in calorii, pentru un corp suplu si sanatos include si o serie de „retete pentru corp”, respectiv exercitii fizice de baza, dar si recomandari care te pot inspira sa intri intr-o forma fizica mai buna. In acest scop, Lindsay isi prezinta propriul regim de fitness, completat cu numeroase fotografii demonstrative pentru fiecare exercitiu fizic, inclusiv pentru o rutina cardio complexa.
 
Erbivori fericiti: Retete vegane dietetice, sarace in calorii, pentru un corp suplu si sanatos contine numai retete sanatoase, simple, dar absolut delicioase.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 316
Apariția: 2020
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 X 20 cm
ISBN: 978-606-756-038-1