Transforma stresul in energie si pofta de viata (LIVRARE 15 ZILE)

Dr. Samantha Boardman

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Rezumat Transforma stresul in energie si pofta de viata - Dr. Samantha Boardman:


O carte recomandată de CNN ⭐ TODAY Show ⭐The New York Times ⭐ People Magazine ⭐ Mind Body Green. 

 


O viață de bucurie și de energie pozitivă e mai aproape decât ai crede!

 


Acest ghid practic care te va ajuta să-ți gestionezi mai bine emoțiile negative și să le transformi în putere. Psihiatrul Dr. Samantha Boardman îți arată cum poți găsi energie și forță interioară în stresul cotidian și cum poți transforma zilele aglomerate în zile pline de împlinire.

 

Bazându-se pe cercetări științifice și pe propria experiență clinică, Dr. Boardman dezvăluie strategii practice pentru cultivarea vitalității, a sentimentului revigorant de entuziasm și energie care îți alimentează starea de bine, îți stimulează productivitatea și te ajută să gestionezi obstacolele. 

 

Meriți să te bucuri din plin de fiecare zi! Regăsește-ți forța interioară!

 


Această carte este pentru tine dacă:

1.     ești suprasolicitat

2.     nu mai înduri povara necazurilor mărunte de zi cu zi

3.     viața ta e un lung șir de obligații față de alții

4.     ești chinuit de gânduri negre

5.     ți-ai pierdut bucuria de a trăi

6.     simți că nimic din viața ta nu te mai reprezintă

 


Redescoperă-ți energia pozitivă și bucură-te de fiecare moment fericit, alături de cei dragi.

1.     Recenzii: 

 


„Argumentul cel mai bine construit al lui Boardman este că atenția societății îndreptată în mod prioritar spre preocuparea față de propria persoană face mai mult rău decât bine. Crearea unei comunități, cu prieteni și o familie afectuoasă, sunt cruciale pentru starea de bine, iar concentrarea pe sine poate duce la frământări și, în cele din urmă, depresie. ” – Publishers Weekly

 


„Dacă doriți să trăiți o viață mai împlinită, Samantha Boardman vă oferă exact ideile de care aveți nevoie. Transformă stresul în energie și poftă de viață e parțial un volum de memorii, parțial informație colectată de-a lungul carierei sale de psihiatru și parțial o colecție de date științifice inovatoare. Exvcepțională, plină de căldură și, mai presus de toate, un ghid ușor de aplicat care te conduce spre o viață bine trăită.” – Angela Duckworth, scriitoare.

 


„ Dacă ești deprimat, epuizat sau ai o stare generală de slăbiciune, această carte îți oferă o multitudine de idei practice - și chiar dacă ești în cea mai bună etapă a vieții tale, găsești aici o multitudine de note valoroase pentru menținerea nivelului de energie și a stării de bine.”

– Adam Grant, autorul bestsellerului Think Again.

 


„Boardman se inspiră din experiența ei clinică și din nenumărate studii pentru a demonstra că secretul găsirii împlinirii nu constă doar în a ne concentra asupra propriilor nevoi, ci în a interacționa cu restul oamenilor și cu lumea. O rețetă binevenită și necesară acum, mai mult decât oricând.” – Arianna Huffington, fondatoare și CEO Thrive Global

 


„ Momentele de revelații profunde, cunoașterea complexității subiectului, umorul ei blând și celebrarea entuziastă a abilității noastre de a realiza schimbări pozitive fac ca această carte să fie o lectură obligatorie pentru orice cititor care caută semnificație și împlinire. E un volum excepțional și necesar, scris cu grație, stil și, mai presus de toate, cu o compasiune într-adevăr emoționantă.” –Andrew Solomon, scriitor.

 


„În această carte profundă, care oferă sfaturi înțelepte și uneori contraintuitive pentru obținerea vitalității și combaterea stresului, Boardman propune o redefinire radicală a ideii de autoterapie, amintindu-ne că forța vitalității vine din orientarea spre lumi mai ample decât a noastră. Aceasta e cartea de care avem cu toții nevoie.” – Sarah Elizabeth Lewis, profesor asociat al Universității Harvard. 
 
 
Fragment din carte:

 


Sarah, o tânără de douăzeci și trei de ani care a absolvit recent facultatea, a consultat un psihiatru în timpul școlii pentru simptome moderate de depresie. Cu terapie și cu medicație, s-a simțit mai puțin deprimată, mai puțin pesimistă și mai puțin îngrijorată.

 


Cu toate astea, starea ei mai luminoasă de spirit nu se traducea prin acțiuni concrete în privința viitorului. După absolvire, s-a mutat înapoi cu părinții și și-a petrecut zilele pe canapea în fața televizorului, uitându-se la emisiuni de talk-show, răsfoind rețelele sociale sau făcând comisioane. Visa cu ochii deschiși să se mute de-acasă, dar mai întâi avea nevoie de o slujbă. Avea fantezii să-și găsească un iubit, dar refuza să cunoască bărbați propuși de amicele ei sau să se înscrie pe un site de întâlniri romantice.

 


Era împiedicată de teama ei de respingere – „De-asta mi-e atât de atât de greu să mă expun” – și discutase îndelung cu terapeuta din facultate despre fricile ei. Înțelegerea și perspectiva acesteia, însă, nu o ajutaseră să își înfrângă temerile sau să o motiveze să facă o schimbare, cum nu o făcuseră nici să se gândească sau să vorbească despre cât de fantastic ar fi să aibă un apartament drăguț și un iubit arătos.

 


Introspecția lipsită de o continuare o lăsase pe Sarah să pedaleze în gol. În ședințele noastre, am îndrumat-o să se concentreze asupra unor pași pro-activi pe care i-ar putea întreprinde. Pomenise că-i plăcuse să facă muncă în folosul comunității când era în liceu, așa că am rugat-o să-mi pună la dispoziție o listă de organizații în care putea să facă voluntariat o dată pe săptămână. A ales un cămin de bătrâni la câteva străzi distanță de casa ei și s-a înscris să muncească acolo în fiecare miercuri. A fost surprinsă de cât de mult i-a plăcut să-și petreacă vremea la cămin, jucând cărți și citindu-le ziarul celor vârstnici. Îi plăcea să se simtă utilă. Experiența pozitivă din azil a încurajat-o să facă pași concreți și în alte domenii ale vieții ei. S-a înscris la cursuri de gimnastică aerobică de două ori pe săptămână cu o prietenă. Și-a încropit totodată un CV și l-a trimis unui startup din domeniul sănătății. Și-a creat un profil online pe bumble.com și a mers la două întâlniri romantice în zece zile. Întâlnirile au fost „nu foarte groaznice”, ba chiar a început să se vadă cu unul dintre bărbați cu mai multă regularitate.

 


Activitatea din azilul de bătrâni a dus la o transformare a perspectivei lui Sarah. Și-a dat seama că acțiunile pozitive, nu doar gândirea mai pozitivă, au avut un impact. Legătura dintre acțiune și vitalitate a început să se limpezească pentru ea.

 


În profesia mea, am petrecut ani întregi încercând să schimb modul în care oamenii privesc în general introspecția și auto-reflecția. Am crezut că dacă i-aș putea ajuta să devină mai deschiși la minte sau mai optimiști sau mai puțin critici, vor fi în stare să inițieze schimbarea după care tânjeau. Dar simpla dezbatere a problemelor nu duce neapărat la o schimbare comportamentală.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 352
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 14 x 21 cm
ISBN: 9786303051550