Cum să eviți un refuz în afaceri

Cum să eviți un refuz în afaceri
131,00 MDL (32,91 RON)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Aceasta carte nu te invata cum sa nu mai ai parte de niciun refuz in viata, ci cum sa reduci refuzurile la jumatate.
Autorii scot in evidenta indiciile verbale si paraverbale care anunta un posibil „Nu“ si propun strategii de a reduce si chiar elimina obiectiile clientilor.
Cartea le va fi de folos atat agentilor de vanzari si specialistilor in comunicare si PR, cat si fiecarei persoane care doreste sa-si imbunatateasca relatiile cu semenii.

Harlan Goerger si Vincent Harris formeaza o echipa imbatabila, prin experienta acumulata ca traineri si consultanti in dezvoltarea si extinderea afacerilor.
Cei doi autori s-au specializat in decriptarea secretelor ascunse in spatele limbajului verbal si nonverbal si in gasirea resorturilor persuasiunii, pentru a reduce si chiar elimina rezistenta potentialilor clienti.
Capitolele cartii sunt pline de exemple concrete si studii de caz, de observatii profunde si recomandari pragmatice.


„Aceasta carte iti arata cum sa construiesti rapid relatii, cum sa reduci rezistenta clientului si cum sa devii mai credibil.“
Brian Tracy
autorul cartii Schimband gandirea, iti schimbi viata

„Captivanta si provocatoare, aceasta carte este o extraordinara achizitie pentru biblioteca ta dedicata persuasiunii.“
Kevin Hogan
orator si autor de carti pentru dezvoltare personala

„E o minunatie de carte, plina de idei practice si povesti provocatoare — rareori dai peste o imbinare atat de convingatoare de tehnici de vanzare si interpretari ale limbajului trupului. Iata o lectura obligatorie.“
Cillian O’Grady
Senior Director Business Development Group, Oracle Direct EMEA

HARLAN GOERGER lucreaza de peste 30 de ani cu firme de toate tipurile si dimensiunile pentru le ajuta sa evolueze. Cu o experienta indelungata in vanzari si consultanta (inclusiv in cadrul organizatiei Dale Carnegie & Associates din New York), Goerger sustine conferinte si workshopuri in care abordeaza puterea limbajului si a metalimbajului in relatiile de afaceri. El sustine si cursuri de perfectionare in vanzari si leadership, precum si sesiuni de initiere in secretele persuasiunii.
Este fondatorul si presedintele companiei H. Goerger & Associates Inc.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 187
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2014
ISBN: 978-606-588-719-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2200

Pareri