Îndrăznește...Întâlnirile pe internet

Îndrăznește...Întâlnirile pe internet

Preț de Listă: 100,00 MDL (25,00 RON)

Preț: 50,00 MDL (12,50 RON)

Economisești: 50,00 MDL (12,50 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Indrăzneşte să ai o viaţă personală plină de succes cu ajutorul întâlnirilor pe internet. Cam aceasta este ideea de la care a pornit autoarea acestei cărţi, dorind totodată să completeze un loc gol din biblioteca oricărui cititor actual, posesor de calculator.

Dacă la început agăţatul pe net era privit ca un soi de activitate marginală, practicată de puberii plini de coşuri şi de violatorii în serie, în prezent lucrurile s-au schimbat, şi, în cel mai scurt timp posibil, ceea ce altădată era privit cu ironie va deveni o normă a societăţii actuale.

Maïa Mazaurette a dorit să vină în întâmpinarea cititorilor oferindu-le, într-un stil care amuză şi instruieşte totodată informaţiile esenţiale pentru cei care doresc să-şi găsească, cu ajutorul internetului, sufletul-pereche, o aventură de-o noapte, sau un partener pentru tot restul vieţii. După ce a explorat lumea virtuală în continuă schimbare, autoarea a sintetizat informaţiile în manualul mult aşteptat de internauţi.

Dacă faci parte din această categorie şi vrei să afli numaidecât: pe ce fel de siteuri să intri, cum să agăţi pe reţelele de socializare, cum să-ţi faci un profil care să iasă în evidenţă, regulile de începere a conversaţiei şi cele ale politeţii „geek“, şi cum să faci trecerea de la o întâlnire virtuală la una reală apucă-te imediat de citit. în cel mai scurt timp vei afla toate trucurile de care ai nevoie şi ce capcane trebuie să eviţi pentru a putea spera să te observe persoana dorită care-ţi va transforma dorinţele în realitate.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: House of Guides
Apariția: Septembrie 2010
ISBN: 978-606-513-151-4
Dimensiuni: 11 x 17,5 cm
Greutatea: 0.2400

Pareri