FotoCitirea. Cum să Citeşti o Carte în 7 minute

FotoCitirea. Cum să Citeşti o Carte în 7 minute
303,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Cum să citeşti o carte în 7 minute

Sistemul Mental Integral de FotoCitire conceput de Paul R. Scheele are ca rezultat dezvoltarea abilităţii de a parcurge o carte în mai puţin de 10 minute. Datorită unor tehnici speciale de citire (bazate pe descoperiri recente cu privire la capacităţile creierului uman) poţi ajunge după doar câteva aplicaţii să cunoşti conţinutul unei cărţi fără să o citeşti aşa cum eşti obişnuit acum. Şi asta în doar 7 minute şi chiar mai puţin! De aceea, această tehnică se numeşte FotoCitire.

Porneşte de la fotografierea mentală a paginilor. În România, această metodă de citire accelerată este nouă, dar deja din ce în ce mai mulţi oameni încep să afle şi să o aplice în domeniile unde au nevoie.

Ce îţi oferă tehnica de Fotocitire?

• un sistem practic pentru a dobândi o serie importantă de abilităţi de învăţare accelerată;

• o îmbunătăţire semnificativă a actului de a citi, care este extrem de important şi de care avem nevoie cu toţii – în particular, Paul a descompus acţiunea de a citi într-un continuum de opţiuni, de alegeri. În felul acesta, el a identificat şi a elaborat un continuum de cooperare între cele două emisfere cerebrale. Practicianul disciplinat şi bine intenţionat dispune astfel de un set de opţiuni care reprezintă, de fapt, moştenirea naturală (de care mulţi nu suntem conştienţi) a fiecărui individ aparţinând speciei umane;

• un sistem pe care îl poate învăţa oricine, care face ceea ce spune că va face şi totodată deschide posibilităţi uriaşe pentru a realiza un nou echilibru între procesele inconştiente şi procesele conştiente din mintea utilizatorului.

Cum au reuşit alţi oameni cu ajutorul Fotocitirii? Ce făceam altădată în două ore acum fac în zece minute! În meseria mea de consultant fiscal, folosesc FotoCitirea pentru a reduce timpul de culegere a informaţiilor din codul fiscal, care cuprinde nu mai puţin de 33 de volume. Găsesc în index secţiunea care mă interesează. Apoi FotoCitesc acea secţiune, adică 30 – 40 de pagini. Imediat răspunsurile îmi sar în ochi. Fred Fredricks, Hong Kong Sunt mult mai eficient la locul de muncă FotoCitesc manualele de software.

Acum, când introduc un program, codul pare să-mi iasă direct din cap, nici nu mă mai opresc să mă uit în manual, cum făceam înainte. Intuiţia îmi spune că programul o să funcţioneze – şi funcţionează. Înainte scriam puţin, testam, reglam, mă uitam în manual...Lou Wilson, Middlesex, Anglia Am un salariu de două ori mai mare! În următoarele 28 de zile după ce am învăţat FotoCitirea, numărul cărţilor care îmi rămăseseră necitite a scăzut cu 40.

Am aplicat tehnicile de citire accelerată în cazul unei prezentări de afaceri şi am primit o ofertă pentru un loc de muncă în care mi se oferă un salariu de două ori mai mare decât înainte.Joan Jimenez, Consiliul General al Educaţiei, Rio Pedras, Puerto Rico Cifra mea de afaceri s-a dublat Ca proprietar al unei firme, caut în permanenţă modalităţi pentru a creşte volumul vânzărilor.

Folosind FotoCitirea, am parcurs cărţi de marketing pe care nu avusesem timp să le citesc şi am conceput un plan de vânzări care mi-a dublat cifra de afaceri. John DuCane, St. Paul, Minnesota Am umplut 20 de pagini de însemnări fără să mai deschid cartea! Ieri am parcurs o carte folosind FotoCitirea. Azi-dimineaţă am activat-o. După care am decis să-mi notez câteva lucruri... Sunt uluit! Ray Simons, Las Vegas, Nevada 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 264
Editura: Vicovia
Apariția: Martie 2012
ISBN: 978-606-8418-00-3
Dimensiuni: 20 x 13 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri