Managementul Ecologic. Fundamentarea Teoretică şi Evoluţia Paradigmelor

Managementul Ecologic. Fundamentarea Teoretică şi Evoluţia Paradigmelor
100,00 MDL (25,12 RON)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Lucrarea reprezintă primul volum din seria de carte „Management ecologic”, fundamentînd metodologia acestei noi ştiinţe, care îşi propune studierea şi formularea abordărilor, mecanismelor şi instrumentelor de organizare şi administrare a relaţiilor dintre mediu şi societate în scopul asigurării dezvoltării durabile.

Management ecologic este prezentat ca o ştiinţă interdisciplinară cu un sistem unitar de soluţii practice în domeniu, fiind abordate explicit bazele ei metodologice, obiectul de studiu, aparatul categorial şi noţional, funcţiile, metodele şi mijloacele de cercetare, instrumentarul aplicativ şi alte aspecte caracteristice unei discipline ştiinţifice autentice.

Despre Autor

Arcadie Capcelea este doctor în geografie, activează la Banca Mondială în Sectorul de mediu pentru ţările Europei şi Asiei Centrale în calitate de specialist superior pentru problemele ecologice.

Este autorul a peste o sută de lucrări publicate în domeniul geomorfologiei, geoecologiei, protecţiei mediului şi al dezvoltării durabile.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 192
Editura: Știința
Apariția: Martie 2013
ISBN: 978-9975-67-835-3
Dimensiuni: 17,2 x 24,2 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri