Culegere de practică judiciară în materie fiscală

Culegere de practică judiciară în materie fiscală

Preț de Listă: 400,00 MDL (100,00 RON)

Preț: 200,00 MDL (50,00 RON)

Economisești: 200,00 MDL (50,00 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Culegerea reunește cele mai semnificative decizii pronunțate de Curtea de Apel București pe parcursul anilor 2005-2007 în materia contenciosului administrativ și fiscal, acestea acoperind diversitatea problemelor de drept soluționate din perspectiva dreptului material și din aceea a dreptului procesual.

Acolo unde este cazul, deciziile sunt însoțite de note care indică modificările legislative la care problema de drept urmează a fi raportată, respectiv modificările Codului fiscal, Codului de procedură fiscală și legilor speciale în vigoare.

De asemenea, lucrarea cuprinde un index alfabetic, ceea ce facilitează accesul cititorului direct la informația vizată. În materie fiscală, având în vedere multiplele probleme pe care le ridică aplicarea normelor fiscale, lucrările de jurisprudență au menirea de a pune ordine, de a oferi răspunsuri, din punctul de vedere al instanțelor de judecată specializate în această materie, acolo unde cei care aplică aceste dispoziții și cei cărora li se aplică au interpretări diferite.

Ţinând seama de specificul acestor reglementări, odată ce practica a stabilit o soluție, în sensul că o anumită categorie de contribuabili datorează sau nu o taxă sau un impozit, atunci respectiva soluție se aplică unor multiple situații de acel gen.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 358
Editura: Wolters Kluwer Romania
Apariția: Ianuarie 2008
ISBN: 978-973-1911-32-8
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutatea: 0.6100

Pareri