De la o inimă la alta (LIVRARE: 15 ZILE)

Ariana Godoy

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

De la o inima la alta, Ariana Godoy

 

 

Claudia ii cunoaste pe instaritii si chipesii frati Hidalgo mai bine decat oricine: pana la urma, locuieste alaturi de ei inca din copilarie. Candva era doar fiica menajerei, insa acum are grija de toata gospodaria. La un moment dat, ea si fratele cel mare, Artemis, au fost acaparati de fiorul iubirii. Cu toate acestea, este de neconceput ca ei doi sa poata fi impreuna.

Acum, Artemis s-a intors de la universitate si e in casa, la piscina, in gandurile ei, invadandu-i intimitatea Claudiei si comportandu‑se cand cald, cand rece cu aceasta. Curand, acolo unde odinioara a existat doar o prietenie timida, flacara pasiunii incepe sa arda cu putere. Claudia insa trebuie sa-si protejeze viitorul si inima, pe masura ce lucrurile devin tot mai serioase cu barbatul care urmeaza sa preia afacerea familiei Hidalgo.

Atunci cand isi dau seama ca sunt facuti unul pentru celalalt, Claudia si Artemis hotarasc ca nu vor lasa nimic – nici obligatiile familiale, nici prejudecatile sociale, nici trecutul – sa ii desparta.

„Combinatia perfecta de iubire si drama!” Fanficable

„O poveste care te va obseda si te va face sa vrei sa o citesti fara sa iei pauza!” Peakd

„De la o inima la alta continua povestea fratilor Hidalgo, concentrandu-se asupra relatiei dintre Artemis si Claudia. Un roman proaspat, usor si captivant, cu o protagonista incapatanata, o familie care ar trebui sa respecte o promisiune greu de tinut si o poveste de iubire in care gheata si focul cu siguranta nu sunt incompatibile.” Atrapadas en letras

„Drame de familie, secrete, tradari, certuri, dar si dragoste si actiune din belsug!” Mati Cazalibros

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 384
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale