Curajul de a fi tu însuți. Arta de a comunica în mod conștient (LIVRARE 15 ZILE)

Jacques Salomé

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

La fel cum organismul uman este străbătut de vase sangvine prin care aleargă seva vieții, și imensul organism social se articulează pe o rețea țesută din ființe umane care stabilesc legături și schimburi. Prin această rețea gânditoare circulă fluidul vital fără de care nu am putea concepe ideea de întâlnire sau de relaționare cu semenii: comunicarea. A-i cunoaște principiile și a le folosi cu înțelepciune înseamnă a croi o cale prin vârtejul diferențelor dintre noi – o necesitate și o artă deopotrivă.

 

Cartea ne învață cum să identificăm zonele de umbră ale personalității noastre, cum să depășim suferința și să înfruntăm riscurile și obstacolele presupuse de schimbare. Cu alte cuvinte, ne învață curajul de a exista.

 

Jacques Salomé, psihosociolog, formator, scriitor și poet, ne întredeschide o fereastră către arta de a comunica până la nivelurile profunde ale conștiinței, inspirându-se din provocările de zi cu zi ale vieții contemporane și amprentându-și discursul cu veșnica lui „stare poetică“.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 160
Apariția: 2019
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-606-44-0236-3