Cum sa fii bogat. Din înțelepciunea celor mai mari experți în prosperitate

Cum sa fii bogat. Din înțelepciunea celor mai mari experți în prosperitate
145,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 1 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

Cum sa fii bogat reprezinta o perspectiva reconfortanta care iti ofera o selectie de extrase din cele mai bune materiale scrise vreodata despre motivatie si prosperitate.
Geniile fondatoare ale miscarii "Noii Gandiri" nu se ciocnisera inca de corectitudinea politica, asa ca mesajele lor erau la fel de directe, de neingradite si de puternice precum le erau convingerile.
Acesti mentori ai prosperitatii nu au aparut niciodata pana acum impreuna intre copertile aceleiasi carti.
Cum sa fii bogat iti ofera cele mai interesante idei ale celor mai fascinanti scriitori, puse in lumina si aranjate astfel incat sa se sustina si sa se clarifice reciproc.
Descoperind - si demonstrand - o anumita cale catre bogatie, ei i-au invatat si pe altii secretele si strategiile lor, prin intermediul scrierilor inspirate pe care le gasesti in carte.
Cele 11 genii fondatoare ale miscarii de dezvoltare personala, a caror experienta si intelepciune au oferit materialul pentru Cum sa fii bogat, sunt: James Allen, Arnold Bennett, Robert Collier, Theron Q. Dumont, Napoleon Hill, Christian D. Larson, Orison S. Marden, dr. Joseph Murphy, Julia Seton, Ralph Waldo Trine si Wallace D. Wattles.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 189
Apariția: 2019
ISBN: 9786069132668
Dimensiuni: 20 x 13 cm

Pareri