Cum Am Devenit Populară

Cum Am Devenit Populară

Preț de Listă: 171,00 MDL

Preț: 119,70 MDL

Economisești: 51,30 MDL (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

POT CUMVA MOATELE, CENTURILE, VASELINA SI UN SIRAG DE PERLE SA AJUTE O FATA TIMIDA SA DEVENA POPULARA?
MAYA VAN WAGENEN ESTE PE CALE DE A AFLA.
Situata aproape la coada ierarhiei, „pe cea mai joasa treapta a scarii sociale – ma refer la persoanele din scoala care nu sunt platite pentru a se afla aici” (dupa cum afirma autoarea), Maya nu a fost niciodata populara. Dar, inainte de a incepe clasa a opta se hotaraste sa inceapa un experiment social unic: sa isi petreaca urmatorul an urmand sfaturile dintr-un ghid de popularitate din anii 1950 scris de un fost manechin, Betty Cornell. Rezultatele efective sunt amuzante, dureroase si pline de surprize neasteptate. Relatata cu umor si cu gratie, aventura Mayei ofera cititorilor de toate varstele un exemplu contemporan desavarsit de bunatate si incredere in sine si, totodata, o mai buna intelegere a ceea ce inseamna sa fii cu adevarat popular.

CUM AM DEVENIT POPULARA este o carte-experiment a unei adolescente de clasa a opta din Texas, SUA. Timp de un an ea aurmat sfaturile dintr-un ghid de popularitate scris in anii 1950 si le-a aplicat in viata de zi cu zi in vremurile noastre, in 2012, pentru a deveni populara in scoala ei. Maya avea doar 13 ani cand a scris aceasta carte, ea fiind considerata ulterior un veritabil John Green in varianta adolescentina. A fost declarata unul dintre cei mai importanti si influenti tineri din SUA in anul 2013 de catre revista Time. Cartea, in varianta originala, a aparut in luna aprilie, 2014, devenind rapid bestseller national si international. Apare in diverse topuri, inclusiv in topul New York Times. Dar vestile bune pentru aceasta tanara nu se termina aici, celebra casa de productie DreamWorks a cumparat drepturile de ecranizare chiar inainte de aparitia cartii, iar Steven Spielberg va regiza acest film.

MAYA VAN WAGENEN are cincisprezece ani. Pe cand avea unsprezece ani, familia ei s-a mutat in Brownsville, Texas, unde are loc actiunea cartii. Cand nu sta aplecata deasupra mesei de scris, ii place sa citeasca, sa urmareasca emisiunile televiziunii britanice si sa savureze ciocolata. In prezent, locuieste impreuna cu parintii ei si cu doi frati intr-o zona rurala din statul Georgia, Statele Unite. Acum este eleva in clasa a zecea la liceu.

„Fiecare dintre noi isi construieste propriul proiect de fericire si am fost extrem de incantata de relatarea sincera, amuzanta, incitanta a stradaniilor Mayei Van Wagenen pentru  a deveni populara’.”

—GRETCHEN RUBIN,

autoarea bestseller-ului The Happiness Project

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Epica
Apariția: 2015
ISBN: 978-606-93565-8-6
Dimensiuni: 200 x 140 mm
Greutatea: 0.3000

Pareri