Cobori la următoarea?

Ana Cojocaru

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Pacienta tăcută (LIVRARE: 15 ZILE)

Alex Michaelides

239,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

Când viața te pune în fața unor încercări, alegi să le înfrunți sau te lași pradă? Dar ce te faci atunci când te îndrăgostești? Oare poate dragostea să le rezolve pe toate?

Maria și David sunt masteranzi la facultatea de jurnalism din Barcelona. Ea, o tânără cu aspirații mari spre viitor, apare în viața lui ca o lumină în capătul tunelului. Iar el un arogant cu o imagine de „bad boy”. Refuzul de a recunoaște dragostea îl vor face pe David să-și schimbe viziunile despre viață.

Un roman minunat despre puterea încrederii în oameni. „Cea mai bună dovadă a dragostei este încrederea.” — James Joyce

În toată atmosfera de admirație, Maria a simțit o respirație în ceafă destul de enervantă. Nu îndrăznise să se uite în spatele ei. Lângă mâna ei de pe bară, s-a așezat mâna lui.

Încercase să-i descifreze chipul reflectat în geam, dar n-a reușit. Cu un glas baronil și cu o dicție perfectă, un accent pur spaniol, i-a adresat banala întrebare, aplecându-și capul către ea, să fie sigur că aude. — Cobori la următoarea?

Ana Cojocaru Absolventă a facultății de filologie, este profesoară de limba și literatura română la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” din Chișinău.

Printre scriitorii ei preferați sunt Nicolae Dabija, Mihail Drumeș și Agnès Martin-Lugand. Pe lângă literatură este pasionată de broderie și croșetare.

„Fiecare are dreptul la fericire, fiecare are dreptul la iubire. Nu o poți măsura, dar o poți dărui fără măsură.”

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 137
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm