Cine sunt când nu mă vede nimeni?

Cine sunt când nu mă vede nimeni?

Preț de Listă: 200,00 MDL

Preț: 180,00 MDL

Economisești: 20,00 MDL (10%)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Cine sunt când nu mă vede nimeni?

Vindecă fragilitatea inimii cu o carte de dezvoltare personală și motivațională care te va ajuta să transformi fiecare experiență într-o lecție de viață. Citește Cine sunt când nu mă vede nimeni?, ia un loc în loja sufletului tău și regăsește puterea de a zâmbi în fiecare zi.

Cine sunt când nu mă vede nimeni? e busola oricărui suflet care nu-și găsește drumul. E avântul de care ai nevoie pentru a îmbrățișa simplitatea și a privi viața cu ochi de învingător! Pune această lectură pe lista ta cu top cărți de citit, iar schimbările se vor vedea imediat.

Uneori nu știi ce ai nevoie, iar goana după răspunsuri poate părea fără sfârșit. Însă de cele mai multe ori, acele răspunsuri sunt mai aproape decât crezi și tot ce trebuie să faci e să aduni fiecare fărâmă de suflet, să le recompui și să te descoperi pe tine. Iar dacă faci asta ghidat de o maestră în cărți motivaționale, lucrurile vor fi mult mai ușoare.

Cartea Cine sunt când nu mă vede nimeni? e dovada vie că fiecare temere te va face, la final, mai puternic. Alina Ilioi îți va arăta cum să ai grijă de sufletul tău și cum să-l hrănești cu bucăți de iubire, prietenie și credință pentru a trăi departe de agitație, confuzie și frică.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Cine sunt când nu mă vede nimeni?
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 220
Editura: Bookzone
Apariția: 2020
ISBN: 9786069008362
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4250

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: