Cele cinci limbaje ale iubirii (LIVRARE: 15 ZILE)

Gary Chapman

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Ediţia în engleză a cărţii Cele cinci limbaje ale iubirii s-a vândut în peste 5 milioane de exemplare. Lucrarea a fost tradusă în cel puţin 38 de limbi şi s-a situat pe locul 1 în topul celor mai vândute cărţi, potrivit clasamentului întocmit de New York Times.

În experienţa sa de peste 30 de ani în calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire: cuvintele de încurajare, timpul petrecut alături de cel drag, cadourile, serviciile şi contactul fizic. Cartea le abordează pe fiecare în parte, într-un stil accesibil, din care nu lipseşte umorul.

Cum puteţi descoperi limbajul de iubire al partenerului dumneavoastră? Cartea include chestionare scurte, pe care le puteţi completa, precum şi întrebări aplicate, la care puteţi medita şi răspunde pe larg.

Deşi unii cititori găsesc foarte dificilă ideea de a iubi un partener la care nu mai ţin — în speranţa că va veni cu timpul şi afecţiunea — Gary Chapman promite că rezultatele vor răsplăti efortul. „Iubirea este o alegere“, spune autorul. „Şi fiecare partener poate începe procesul acesta chiar acum.“

Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, facem copii, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.

Din cuprins: Ce se întâmplă cu iubirea după căsătorie • Primul limbaj al iubirii - declarațiile • Al doilea limbaj al iubirii - timpul în doi • Al treilea limbaj al iubirii - darurile • Al patrulea limbaj al iubirii - serviciile • Al cincilea limbaj al iubirii - contactul fizic • Iubirea este o alegere • Cum să-ți iubești partenerul, când e nedemn de iubirea ta

Video despre Carte


 

Despre Autor


 

Dr. Gary Chapman are o bogată activitate în domeniul educaţiei creştine. Este cunoscut în SUA mai ales prin seminariile pe probleme de familie pe care le conduce în întreaga ţară. În activitatea sa de consilier matrimonial, dr. Chapman îndrumă permanent cupluri căsătorite.

Este autorul cărţilor de succes Toward a Growing Marriage(Spre o căsnicie înfloritoare), Hope for the Separated(Speranţe pentru cei despărţiţi) şi Building Revolutionships(Cum se construiesc relaţiile interumane). Marele succes îl cunoaşte cu seria The Five Love Languages, editată în numeroase ediţii, inclusiv pe casete audio şi video.

Prima carte, cu titlu omonim, din această serie a apărut şi în traducere românească (cu titlul Cele cinci limbaje ale iubirii) la editura Curtea Veche în cursul anului 2001, după care a urmat volumul The Five Love Languages for Children (Cele cinci limbaje de iubirie ale copiilor) realizat împreună cu reputatul psihiatru Ross Campbell, publicat de asemenea de editura Curtea Veche în 2001.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 208
Apariția: 2019
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9786064402530