Cartea despre Femei (LIVRARE: 7 ZILE)

Osho

La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Livrare prin Curier

  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Descriere

Perspectiva din care scrie Osho, nu este nici cea a unei femei, nici cea a unui barbat, este perspectiva lipsită de subiectivism, specifică celor care scriu ceea ce le dictează conștiința.

„Prima lectie a iubirii constă în a nu solicita iubire, ci în a o darui. Fiți dumneavoastră cel care dăruiește. De regulă, oamenii fac exact invers. Chiar și atunci când daruiesc, o fac numai cu speranța că iubirea lor le va fi returnată. Ei nu daruiesc de bunăvoie, ci doar condiționat. Ei dăruiesc, dar privesc cu coada ochilor să vada dacă primesc ceva înapoi. Ei nu cunosc legea naturală de funcționare a iubirii. Este suficient să turnați, sa va revărsați, iar iubirea va veni.

Si chiar dacă nu vine, nu este nevoie sa vă îngrijorati, caci adevaratul îndrăgostit știe că a iubi înseamnă a fi fericit. Dacă iubirea vine înapoi, foarte bine; atunci fericirea va fi cu atât mai mare. Dar chiar daca ea nu se întoarce înapoi, actul iubirii v-a făcut fericiti, de-a dreptul extatici; atunci, de ce sa mai fiți îngrijorați în legătură cu întoarcerea ei?”

Fragment

”Nu confundaţi niciodată iubirea cu sexul, căci nu veţi face decât să vă amăgiţi singur. Fiţi conştient, iar atunci când veţi simţi că simpla prezenţă a celuilalt - nimic altceva, simplul fapt că celălalt există – este suficientă pentru a vă face cu adevărat fericit, că ceva înfloreşte undeva în interiorul fiinţei voastre, ca un lotus cu o mie şi una de petale, atunci se poate spune că sunteţi îndrăgostit, iar atunci veţi putea trece peste toate dificultăţile pe care le va creea realitatea.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 224
Brand: Mix
Apariția: 2002
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 973-85646-0-3