Cartea banilor. Înfloritoarea viață a banilor și felul în care istoria lor ne-a modelat pe noi (LIVRARE: 7 ZILE)

KABIR SEHGAL

La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Livrare prin Curier

  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Descriere

Cartea banilor: Infloritoarea viata a banilor si felul in care istoria lor ne-a modelat pe noi / Coined: The Rich Life of Money and How Its History Has Shaped Us de Kabir Sehgal este cartea care iti va lamuri toate, sau aproape toate, curiozitatile pe care le aveai despre bani. Kabir Sehgal abordeaza subiectul banilor intr-o maniera interdisciplinara, acestia fiind priviti din perspectiva unor discipline diferite - de la biologie, psihologie si antropologie la istorie si teologie.

Cartea iti vorbeste astfel despre originea banilor, diferitele moduri de utilizare ale acestora, felul in care s-au schimbat ei de-a lungul timpului, formele lor viitoare, motivele pentru care atarna atat de greu in viata noastra si, in cele din urma, despre modul in care ar trebui folositi.

Ideea scrierii cartii a aparut in momentul in care a inceput marea criza financiara din 2008. Propunandu-si sa afle cat mai multe despre criza financiara si cauzele ei, Kabir Sehgal a studiat istoria economica si operele filosofilor economici, ajungand astfel sa isi puna o intrebare mult mai provocatoare, si anume: "Ce au banii, de nu reusim sa-i stapanim?" Asa a inceput ambitiosul demers al autorului de a ne prezenta intreaga semnificatie pe care o au banii pentru noi.

Asadar, daca si tu ti-ai pus la un moment dat intrebarea: "Ce au banii, de fac sa se invarta lumea?", te invit la bordul acestei lecturi fascinante, care iti ofera o privire caleidoscopica asupra banilor, dar si asupra istoriei umanitatii.

Autorul american Kabir Sehgal s-a remarcat deopotriva in calitate de compozitor si producator muzical, dar si ca investitor si strateg financiar pentru companii precum First Data Corporation si JPMorgan. In prezent, Sehgal isi desfasoara activitatea ca fondator si CEO al Tiger Turn Productions, o firma de productie multimedia specializata in muzica, film si proiecte multimedia.

In calitate de autor, a publicat pana in prezent 15 carti, o parte dintre acestea devenind bestselleruri New York Times si Wall Street Journal. Walk in My Shoes (Pune-te in locul meu), scris in colaborare cu Andrew Young, A Bucket of Blessings (Un potop de binecuvantari) si Jazzocracy (Jazzocratia) sunt doar trei dintre succesele lui in domeniul literaturii.

In ceea ce priveste cariera lui muzicala, si aceasta a fost incununata de succese remarcabile, Kabir Sehgal fiind castigatorul a cinci premii Grammy si a trei trofee Latin Grammy Awards.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 480
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm
ISBN: 9786069137451