Calea Feminității. Pașii spre o nouă tu

Calea Feminității. Pașii spre o nouă tu
148,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 20 persoane au cumpărat acest produs.

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

sau

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Carte disponibilă în:

Librăriile Bestseller din Chișinău

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă UNIC et 1 bd. Ștefan cel Mare 8 060-977-597 Stoc limitat
Vezi pe hartă BUIUCANI str. Nicolae Costin 56 (inters. str. Liviu Deleanu) 068-521-201 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă CIOCANA bd. Mircea cel Bătrân 32 069-930-499 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

”Calea Feminității” este o carte de dezvoltare personală pentru femei. În ea poți găsi problemele actuale cu care se confruntă femeile, probleme care se reflectă asupra bărbaților și a întregii societăți. Vei citi și cunoaște unele cauze profunde a fenomenelor care au loc, a nemulțumirii și nefericirii de care ai parte dacă ești una din femeile obișnuite. Totuși vei găsi și luminițe ascunse în cuvintele cărții, luminițe care îți vor arăta că ai în interior multe resurse. Vei găsi metafore care te vor ajuta să-ți schimbi viața, pas cu pas în direcția dorită de tine.

”Calea Feminității” este ca o carte de rețete – nu poți fi ”sătulă” doar privind recomandările și spunând: am mai auzit/citit asta. Ca să guști ce se ascunde după fiecare rețetă nouă este nevoie să vezi dacă ai toate ingredientele în frigider, să cumperi (faci rost) de ingredientele lipsă, să le pregătești, amesteci, pui la cuptor, să fii creativă în a hotărî ce proporții alegi pentru fiecare. Iar dacă nu-ți iese din prima să nu te dai bătută, cu toate știm cât de multă experiență ne trebuie pentru a face delicii…

Doar practicând ceea ce vei găsi în paginile acestei cărți vei putea înțelege care dintre idei sunt ”pe gustul tău”, care sunt ”dulci” care sunt ”amare dar necesare”.

Spor la bucătărit, adică… la citit! 

 

Despre Autor


 

Vera Budan, Master în Psihologie Clinică, Trainer de dezvoltare personală cu experiență de sute de ore, NLP Master, autor a numeroase articole de dezvoltare personală.

Uneori dură şi directă, alteori plină de dragoste şi compasiune, uneori intruzivă, alteori având rolul de simplu observator al procesului de transformare. Atentă la detalii pe care participanţii nici nu le bănuiesc despre sine, cu întrebări care uneori uimesc, catalizatoare de revelaţii referitor la ce se întâmplă de fapt în interiorul ascuns al acestora. Este doar cu câţiva paşi mai departe de cei pe care îi călăuzeşte pe anumite drumuri ale dezvoltării interioare, creează şi adaptează tehnici care, le „trece prin sine” de fiecare dată, înainte de a le propune grupului.

Crede că oamenii pot mult, crede într-un potenţial enorm de dezvoltare a tot ceea ce este superior în om. Este adeptă a „acţiunii” mai degrabă decât a acumulării pasive de informaţii. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 152
BRAND: Elan Poligraf
Apariția: 2016
ISBN: 978-9975-66-510-0
Dimensiuni: 14,4 x 20,2 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri