Boli infectioase (LIVRARE: 15 ZILE)

Anthony S Fauci MD

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Totul despre bolile infectioase sub emblema Harrison


Aceasta noua lucrare din prestigioasa serie Harrison se pozitioneaza ca o carte de capatai in domeniul bolilor infectioase. Se adreseaza studentilor si medicilor, atat pentru a-i ajuta in activitatea din clinica sau cabinet, cat si la pregatirea pentru examenele de specialitate.

In zilele noastre, studiul, diagnosticarea si tratarea bolilor infectioase implica demersuri marcate de provocari extraordinare. Ne raportam la un imens flux de informatii in crestere continua, dar si la evolutia rapida a microorganismelor responsabile de aceste afectiuni. Nu trebuie ignorate nici constrangerile formidabile legate de timp si de costuri. In niciun alt domeniu al medicinei diagnosticul diferential nu este atat de vast. In conditiile in care selectarea posibilelor diagnostice pana la identificarea unei infectii precise cauzate de un microorganism specific reprezinta de multe ori o chestiune de maxima urgenta. In consecinta, studentii si personalul medical apeleaza de obicei la o varietate de surse, inclusiv publicatii tiparite si servicii online.

Harrison. Boli infectioase isi asuma misiunea de a le oferi studentilor si medicilor o sursa unitara, care sa transmita rapid informatii precise, accesibile si de ultima ora. Volumul cuprinde o selectie deosebita de capitole din editia a 18-a a tratatului Harrison – Principiile Medicinei Interne. Acestea sunt capabile sa satisfaca necesitatile clinice imediate, prezentand totodata informatiile in contextul mai larg al factorilor epidemiologici, fiziopatologici si genetici de baza. Autorii capitolelor sunt experti in domeniu, ale caror puncte de vedere reprezinta rodul a decenii intregi de practica medicala si o cunoastere comprehensiva a literaturii de specialitate. Cu un format full-color si o formula grafica speciala, acest volum cuprinde ilustratii complexe, cu o executie impresionanta.

Harrison. Boli infectioase in cifre:

- 1440 de pagini color
- 132 de capitole reunite in 9 sectiuni ample
- 178 de autori – medici renumiti in domeniu
- 2 capitole tip atlas, extrem de utile in evaluarea clinica
- 121 de intrebari si raspunsuri pentru auto-evaluare
- 1 anexa cu valorile analizelor de laborator relevante din punct de vedere clinic

Mai multe informații

Limba: Engleză
Pagini: 1440
Apariția: 2020
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 26 cm