Black Beauty (Ediție în Limba Română)

Anna Sewell

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Descriere

ÎN TOP 100 CĂRȚI POTRIVIT BBC

PESTE 50 MILIOANE DE EXEMPLARE VÂNDUTE 
ACUM UN FILM DISNEY

 Black Beauty este conside­rată una dintre primele au­tobiografii despre animale. Inițial gândită de autoare ca o carte citită de adulți despre comportamentul dur față de cai, Black Beauty este acum citită și de tinerii cititori din întreaga lume.

Romanul a cunoscut nu­meroase ecranizări. Cea mai recentă, lansată de Walt Disney Studios la 27 noiembrie 2020, îi are în distribuție pe Mackenzie Foy (Interstellar) și Iain Glein (Game of Thrones).

„Caii ne împrumutăaripile care ne lipsesc.”

 „Una dintre cele mai bune cărți scrise vreodată.”— NEW YORK TIMES ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Când căluțul Black Beauty o întâlnește pe Jo Green, o adolescentă plină de bunătate, între ei se creează o legătură de neîntrerupt care îi ține conectați prin diferite provocări și aventuri.

Într-o zi, familia fetiței Jo este nevoită să-l vândă pe Black Beauty altor proprietari și începe o perioadă plină de incertitudine. Va reuși căluțul să înfrunte greutățile și să revină vreodată înapoi la Jo?

O carte minunată care ne învață să tratăm toate ființele cu simpatie și respect.

ANNA SEWELL

 A fost o scriitoare brita­nică, celebră în întrea­ga lume pentru romanul Black Beauty. Interesul ei față de modul în care oa­menii tratează caii s-a ma­nifestat de timpuriu.

Și-a petrecut ultimii ani din viață scriind cartea Black Beauty, povestea unui cal nobil și blând. Cartea are un puternic obiectiv moral și a fost esențială în abo­lirea practicilor crude din dresaj.

„Animalele nu ne pot spune cum se simt, dar nu suferă mai puțin pentru că nu au cuvinte.”



 

Mai multe informații

Limba: Engleză
Pagini: 271
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13x20 cm
ISBN: 9780241507094