Principele Radu al României. Un destin

Mai multe poze

Principele Radu al României. Un destin

Preț de Listă: 158,00 MDL (39,50 RON)

Preț: 79,00 MDL (19,75 RON)

Economisești: 79,00 MDL (19,75 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Cartea urmăreşte traiectoria unei vieţi sculptate, parcă, de mâna sorţii: lumina copilăriei lui Radu Duda, traumele şi bucuriile unei adolescenţe trăite în comunism, apoi viaţa de actor şi radicala cotitură existenţială – intrarea în Familia Regală a României; a urmat adaptarea la o nouă menire:cea de Principe al Romaniei, aflat mereu în slujba ţării sale.

În ultimii ani, cariera sa ca Reprezentant Special al Guvernului României a făcut din Principele Radu un exponent al democraţiei române pe scena politică internaţională.  

Radu al Romaniei.

O figură enigmatică, discretă, care, în ciuda activităţii asidue desfăşurate în slujba ţării, a ales până de curând să evite centrul scenei publice. Cine este omul din spatele prinţului? De unde a pornit şi cum a devenit el cel de astăzi? Ce înseamnă Principele pentru România? Cine este Radu pentru omul de rând? Iată doar câteva întrebări cărora le puteţi găsi răspuns în paginile cărţii.

Lipsiţi de partizanat politic, cei doi autori scriu din convingerea că România are nevoie de modele; nu în ultimul rând, demersul lor este motivat de curiozitate: au dorit să afle cine este Radu de România – în resorturile sale intime, dincolo de aparenţe.

Au reuşit ei oare să dea la o parte masca, dezvăluind omul? Verdictul îl puteţi da numai dumneavoastră, cititorii…

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Litera
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-675-656-6
Dimensiuni: 15 x 24 cm
Greutatea: 0.4100

Pareri