Frida (LIVRARE 15 ZILE)

Hayden Herrera

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Descriere
Frida, Hayden Herrera 

 

O biografie a Fridei Kahlo

Cu incontestabil talent literar si remarcabila exactitate, Hayden Herrera reconstituie una dintre cele mai spectaculoase biografii artistice din secolul XX, facand un portret nuantat si profund emotionant al Fridei Kahlo. Toate scenele si episoadele sunt documentate in profunzime, de la copilaria artistei mexicane si accidentul de autobuz care i-a schimbat viata, lasand-o infirma la doar 18 ani, la casatoria tumultuoasa cu Diego Rivera si relatiile ei amoroase cu diferite personalitati ale epocii, precum Isamu Noguchi sau Lev Trotki. Considerata de specialisti biografia definitiva a Fridei Kahlo si lectura obligatorie pentru toti cei interesati de arta, istoria si puterea feminina, cartea beneficiaza de un bogat material ilustrativ, de la fotografii de familie la reproducerile celor mai importante lucrari.

 

Volumul a stat la baza filmului Frida (2002) - cu Salma Hayek in rolul principal -, pelicula castigand doua premii Oscar.

 

„Prin arta ei [...], Frida Kahlo s-a transformat in spectacol si simbol. Aceasta biografie ii umanizeaza portretul pe deplin."  SAN FRANCISCO CHRONICLE

 

Mai multe informații

Limba: Română
Coperta: Copertă moale