Eu sunt ZLATAN (LIVRARE 15 ZILE)

Zlatan Ibrahimovic, David Lagercrantz

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Eu sunt ZLATAN - Zlatan Ibrahimovic, David Lagercrantz

Ce prostie mai era si asta? Imi iau ce masina vreau, macar ca sa-i enervez pe idioti. Am sarit in Ferrariul meu, am apasat pe acceleratie si am parcat chiar in fata portii bazei de antrenament. Bineinteles ca a iesit mare circ. Ziarele au scris ca masina mea costa cat toate salariile lunare ale jucatorilor de la Almeria la un loc. Dar nici ca-mi pasa. Porcariile din presa erau o nimica toata in acest context. Hotarasem ca o sa spun ce am de spus.
Zlatan Ibrahimovic

Cea mai convingatoare autobiografie aparuta vreodata sub semnatura unui fotbalist.
The Guardian

Povestea lui Zlatan - din vremea cand era un copil de imigranti care jongla cu mingea ca sa nu ia bataie pana cand a ajuns jucatorul genial care a dat cel mai frumos gol din istorie - e la fel de interesanta si de plina de imaginatie ca jocul lui.
Aleksandar Hemon- finalist al National Book Award si autor al cartii The Lazarus Project

Ador cartea asta. O ador pentru ca inseamna mult mai mult decat doar fotbal. Eu sunt Zlatan este o poveste despre speranta si determinare si despre ce poate realiza un copil de imigranti care porneste de la zero daca munceste din greu si crede in el insusi. Este de asemenea o fereastra minunata catre lumea noastra noua, mai diversa.
Marcus Samuelsson

Mai multe informații

Limba: Română
Coperta: Copertă moale