27 de pași

27 de pași
193,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

„O biografie tulburătoare, o capacitate de autoanaliză foarte rece și sigură, dar și un umor subtil, chiar atunci când devine negru.

Mi-au plăcut relatarea pregătirii maratonului, poveștile cu halucinații din curse sau descrierea situației de underdog pe care nu dă nimeni doi bani în comunitatea alergătorilor de anduranță, dar nu acestea au fost preferatele mele.

Ceea ce m-a făcut să duc lectura până la capăt au fost paginile care relatează copilăria și adolescența, într-un amestec de abuz atroce și iubire prost direcționată, dar reală.”

-- Press One

27 de pași îți va rămâne un simbol pe care nu-l vei uita de îndată ce citești această carte. Cele 214 pagini pe care le parcurgi vorbesc despre viața extraordinară a lui Tibi Ușeriu, care deși a trait o copilărie plină de violență domestică și o tinerețe împărțită între mafioți și criminali, în final a reușit să facă ce nici un alt om de pe planetă nu a făcut vreodată.

A ajuns dublu campion la cel mai greu ultramaraton din lume 6633 Artic Ultra.

Să faci acest lucru înseamnă să ai o motivație care poate izvorî doar din nebunie sau dintr-un trecut atât de greu încăt cei 566 km de chin fizic și mental să pară doar un exercițiu terapeutic.

Deși m-am așteptat să citesc o carte depre sfaturi legate de sport, performanță, alergare și maratoane, am descoperit ceva mai mult. La fel ca în cartea Excepționalii scrisă de Malcolm Gladwell, am aflat că trecutul, contextul și pregătirea sunt mai importante decât talentul pentru cei care reușesc să facă lucruri remarcabile.

Dacă nu ai știi că această carte este o autobiografie, ai spune că poveștile prezentate sunt prea incredibile să fie adevărate. Admir curajul autorului de a prezenta în detaliu tacticile sale prin care a scăpat din situații limită sau modul său a acționa în rolul de Bad Guy.

În final, ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul că am descoperit o poveste autentică românească, care poate da o speranță celor care cred că au pierdut totul.

Recomand cu căldură cartea 27 de pași, este ușor de citit, te captivează și are un mesaj de transmis. Abia aștept ecranizarea.”

-- Călin Biriș, fondatorul Online Mastery, 30 under 30 Forbes România

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 218
Editura: Aquaforte
Apariția: 2017
ISBN: 9789730233872
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri