BATMAN. Gluma ucigașă

Alan Moore, Brian Bolland

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Descriere
„Mi-a plăcut la nebunie GLUMA UCIGAȘĂ... E preferata mea. E prima bandă desenată care mi-a plăcut.” - Tim Burton„... un portret tulburător al celui mai mare dușman al lui Batman.” - Booklist

O zi proastă.

Asta e tot ce-i separă pe oamenii sănătoși mintal de psihopați, în viziunea lui Joker - o mașinărie de nebunie și cruzime. Abia eliberat din azilul Arkham, Joker vrea să-și demonstreze punctul de vedere dement, folosindu-se de comisarul Jim Gordon, un om de frunte al poliției din Gotham, și de fiica acestuia, Barbara.

Batman trebuie să-și oprească dușmanul de moarte înainte ca cei doi prieteni ai lui să-i cadă victime. Poate el să pună capăt șirului de nelegiuiri nebunești și vărsării de sânge?

Alan Moore a redefinit eroii în WATCHMEN și V DE LA VENDETTA. În BATMAN. GLUMA UCIGAȘĂ, abordează cel mai diabolic personaj negativ din benzile desenate, Joker, și schimbă pentru totdeauna universul Batman.

GLUMA UCIGAȘĂ este viziunea de neuitat a lui Alan Moore asupra liniei fine dintre echilibru mintal și nebunie, eroism și ticăloșie, comedie și tragedie.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 64
Apariția: 2023
Coperta: Copertă tare
ISBN: 9786303211817