Selfie (LIVRARE 15 ZILE)

Will Storr

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Traim intr-o epoca a individualitatii. Se presupune ca trebuie sa fim supli, prosperi, fericiti, extravertiti si populari. Aceasta este imaginea culturii noastre despre sinele perfect. Vedem asemenea persoane peste tot: in reclame, in presa, in social media. Ni se spune ca pentru a fi perfecti trebuie doar sa ne urmam visele, ca potentialul nostru este fara limite si ca suntem sursa propriului succes. Dar acest model al sinelui perfect poate fi extrem de periculos. Oamenii sufera fiind torturati de aceasta fantezie imposibila.

Presiunea sociala fara precedent conduce la o crestere a ratelor depresiei si a sinuciderilor. De unde vine acest ideal? De ce este acesta atat de puternic? Exista vreo modalitate de a rupe vraja? Pentru a raspunde la aceste intrebari, Selfie ne poarta de pe malurile Greciei antice prin Evul Mediu crestin, catre propovaduitorii stimei de sine din California anilor 1980, in avantul narcisismului si era neoliberalismului hiperindividualizat in care traim acum. Ne spune povestea extraordinara a persoanei pe care o cunoastem atat de bine – a sinelui nostru. 

Will Storr este scriitor si jurnalist premiat. Articolele sale au aparut in publicatii precum The Guardian Weekend, The Sunday Times Magazine si Esquire. Este autorul unor carti laudate de critici, printre care The Heretics: Adventures with the Enemies of Science si romanul The Hunger and the Howling of Killian Lon

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 416
Apariția: 2019
Coperta: Copertă moale