Puterea gandului (LIVRARE 15 ZILE)

Milton Cameron

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Știați că aveți puterea de a vă transforma viața dacă gândiți pozitiv? Această putere există în voi înșivă! Trebuie doar să o folosiți pentru a vă ajuta să vă găsiți liniștea interioară, sănă­tatea, fericirea și nu numai. Cunoscută sub diverse denumiri, precum puterea subconștientului, psihologie dinamică, mira­colul gândirii, vizualizare creativă, gândirea pozitivă vă ajută să vă schimbați viața în bine.

Pentru a atinge acest scop, Milton Cameron vă explică în detaliu câteva metode simple și practice pentru a gândi pozi­tiv și a avea o viață liniștită. Desigur, rezultatele depind în mare măsură de efortul pe care îl depuneți, pentru că fiecare este responsabil de propriile fapte. Astfel, conștienți fiind de puterea gândului, veți putea găsi singuri calea spre o viață frumoasă și senină!

 

BAZELE GANDIRII POZITIVE (A fi si a deveni; Analizarea gandurilor; Evaluarea propriilor valori; Modificarea gandirii; Asimilarea ideilor noi; Transformarea angoasei in succes; Atragerea prosperitatii; Protejarea sanatatii; Un program de sapte zile; A actiona intr-un fel si a astepta cu totul altceva; Curatenia);

RUGACIUNEA SI GANDIREA POZITIVA (A te ruga lui Dumnezeu: mijlocul suprem; Rugaciunea traditionala; Rugaciunea de izbavire; Rugaciunea contemplativa; Rugaciunea stiintifica; Convingerea subconstientului);

ALTE TEHNICI (Folosirea creativitatii ca sprijin al gandirii; Trucuri pentru folosirea mai eficienta a mintii; Concluzii).

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 204
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
ISBN: 9786063805196