Metoda Sedona (LIVRARE 15 ZILE)

Hale Dwoskin

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

„În cartea Metoda Sedona, Hale Dwoskin ne oferă o formulă practică, dovedită şi plină de înţelepciune pentru eliberare emoţională şi mentală în scopul experimentării bucuriei şi plăcerii, sau pur şi simplu a bucuriei de a fi în viaţă.”

– John Gray, Ph. D., autorul bestsellerului Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus

„Metoda Sedona reprezintă un program unic, care îţi permite să introduci schimbări pozitive în viaţa ta. Pe măsură ce vei învăţa acest proces simplu de eliberare de emoţiile care te împiedică să te bucuri de abundenţă şi de fericire, teama şi anxietatea ta se vor dizolva treptat. Dacă îţi vei da voie să aplici exerciţiile din această carte, vei fi şocat să constaţi cât de rapid ţi se va transforma viaţa în bine!”

– Cheryl Richardson, coautoarea cărţii Tu îţi poţi crea o viaţă de excepţie

„Metoda Sedona este un instrument extrem de puternic, care te va ajuta să îţi descoperi echilibrul interior şi libertatea emoţională. Tehnicile sale te ajută să îţi transformi rapid starea de conştiinţă de la una de stres şi rezistenţă la una de relaxare şi acceptare. Îţi recomand insistent această carte.”

– Debbie Ford, coautoarea cărţii Efectul Umbrei

„Este o carte genial de simplă şi, de fapt, pur şi simplu genială! Metoda Sedona este o carte ideală pentru antrenorii de viaţă, pentru terapeuţi, vindecători, manageri şi pentru orice om care doreşte să îşi schimbe rapid viaţa în bine, dar cât mai lin cu putinţă.”

– Gay Hendricks, Ph. D., autorul cărţilor Cinci dorinţe şi Puterea unui singur gând

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 440
Apariția: 2015
Coperta: Copertă moale