Asul de inimă neagră

Asul de inimă neagră
299,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 6 persoane au cumpărat recent acest produs.

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

sau

Carte disponibilă în:

Librăria Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Pentru Lara nu exista alegerea corectă. Opțiunile ei au fost clare încă de la început: băiatul bun, dar înșelător sau băiatul întunecat, dar dureros de sincer. Nu exista o a treia.

Drumul ei către fericire nu a fost pavat cu intenții bune, ci mai degrabă cu durere și suferințe pe care aceasta, oricât de mult și-ar fi dorit, nu a putut să le evite.

„Asul de inimă neagră” este un roman de dragoste care prezintă lupta continuă cu rațiunea pe care personajul principal se chinuie să o ducă în speranța că, la un moment dat, își va găsi fericirea, oscilând periodic între lumină și întuneric.

Lupta se derulează în mintea Larei și creionează latura întunecată a iubirii, jocul între rațiune și dorință, dar și frica de a se pierde în abisul răului necesar.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 512
Apariția: 2022
ISBN: 978-9975-77-351-5
Dimensiuni: 20 x 13 cm

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

Recomand
În romanul Asul de inima neagră, autoarea reușește să contureze o relație superbă, în care dragostea este pusă la încercare de diferite suișuri și coborâșuri. Deși nu sunt asemănătoare ca personalitate, personajele se completează perfect, iar evoluția lor atât împreună, cât și pe plan personal este evidentă pe parcursul cărții. Este genul de lectură pe care nu o poți lăsa din mână pana nu o termini. Recomand în special pentru cititorii de cărți Young adult. ❤️
Evaluarea
Parerea lui Alexandra / (Plasată la data 20.01.2023)

Bestseller.md îți mai recomandă: