Ascultă! Arta comunicării eficiente

Ascultă! Arta comunicării eficiente
222,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare
 • În Chișinău: 24 de ore
 • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

  • 2 persoane au cumpărat acest produs.

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

sau

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă TELECENTRU Bestseller Chișinău str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Despre ce înseamnă a asculta am putea scrie pagini întregi. De obicei, pare că ascultăm. Uneori doar pare pentru că – și dacă ești sincer, recunoști că ți s-a întâmplat și ție – privirea și atenția ta par că trec prin cel din fața ta, în timp ce respectivul încearcă să-ți explice experiența lui, o problemă de la job sau o problemă personală.

Cartea Ascultă!, scrisă de Dale Carnegie & Associates  te poate ajuta să găsești răspunsul la toate aceste întrebări și încă multe altele, pornind de la ideea că pentru a fi un partener de discuție mai bun, este fundamental să înveți să-l asculți pe celălalt.

Lecția cea mai importantă este aceea că pentru a fi înțeles și ascultat trebuie mai întâi să înveți tu să-l asculți și să-l înțelegi pe celălalt.

Folosind exemple concrete, tehnici ușor de învățat, care pot fi aplicate rapid în interacțiunile de zi cu zi, această carte te poate învăța să devii un ascultător mai bun, mai empatic, mai atent, chiar și în situațiile cele mai delicate.

Hai să fim sinceri, de câte ori ți s‑a întâmplat să nu poți să te concentrezi la ceea ce povestește cineva?

De aici, până la a înțelege greșit lucrurile și de a izbucni conflictul mai este doar un pas. Se întâmplă tot timpul la locul de muncă, acasă și în relațiile de familie sau în cele profesionale.

Ce‑ar fi dacă ar exista un mod de a gândi diferit? Un mod care ar stinge conflictul, ar construi relații mai puternice și ți‑ar permite să faci un pas în spate și să vezi imaginea de ansamblu? Ce‑ar fi dacă ar exista o modalitate de a‑ți îmbunătăți toate relațiile? Există. Se numește a asculta.

  Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

  Detaliile Produsului

  Limba: Română
  Coperta: Copertă moale
  Pagini: 240
  BRAND: Curtea Veche
  Apariția: 2021
  ISBN: 9786064407634
  Dimensiuni: 20,5 x 14,5 cm

  Pareri