Albă ca Zăpada. Dă culoare poveștilor!

Albă ca Zăpada. Dă culoare poveștilor!
90,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Carte disponibilă în:

Librăria Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Micuții cu idei mărețe rescriu poveștile clasice în culori moderne

Frații Grimm îi predau legătura spiridușului PIXI, oferindu-i libertate de creație pe tărâmul pe care locuiesc Albă ca Zăpada și celelalte personaje din povestea ei.

Una dintre cele mai fermecătoare povești ale copilăriei ni se înfățișează acum în straie noi. Cartea cuprinde ilustrații realizate în stil contemporan, atinse din loc în loc de câte o tusă de culoare. Fiecare pagină așteaptă, însă, intervențiile creative ale copiilor: magia care izvorăște din vârful creioanelor colorate sau desenele dictate de imaginație.În plus, cele 20 de abțibilduri care însoțesc acest volum pot face minuni, odată lipite în locurile potrivite. Să nu uităm: cei mici sunt ghidați de textul poveștii, rescris sub forma unui ghid de călătorie printre scene de basm.


Seria PIXI CREATIV păstrează farmecul

Îndrăgitelor colecții PIXI, PIXI STIE-TOT și MAXI PIXI, prezentându-le copiilor atât universul în care trăim, cât și tărâmul poveștilor, prin intermediul activităților care le vor stimula imaginația și creativitatea. Astfel, micuții de 3-6 ani sunt învitați să deseneze, să coloreze, să rezolve ghicitori amuzante și să participe la jocuri palpitante. Ghidul care îi conduce dintr-o carte în alta este ratonul Ricky, cel mai bun prieten al lui Pixi. El este mereu pregatit să gasească câte o soluție (sau mai multe) la intrebările și curiozitățile copiilor.


Ilustrații de Kerstin M. Schuld.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 26
Brand: All
Apariția: 2018
ISBN: 978-606-796-025-9
Dimensiuni: 26x18 cm
Greutatea: 0.1080

Pareri