12 pași către o alimentație raw (LIVRARE: 15 ZILE)

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Vă mai recomandăm

Secretul = The Secret (LIVRARE: 15 ZILE)

Rhonda Byrne

497,00 MDL

Descriere

Aceasta este Biblia celor care au adoptat alimentaţia fără foc – apreciază un reputat specialist în biochimia cuantică a nutriţiei, Ralph Anderson.

Într-adevăr, Victoria Boutenko reușește să întocmească o lucrare fundamentală nu numai pentru persoanele care vor să adopte o alimentație sănătoasă, ci și pentru cei doritori de a îmbrățișa un nou stil de viaţă – un stil care, pe lângă vitalitate și forţă fizică sporite, asigură o stare sufletească ameliorată și o atitudine nobilă, altruistă, față de semeni.

Povestea încercărilor pe care le-au avut de înfruntat membrii familiei Boutenko pentru a trece la raw food și progresul înregistrat de ei se constituie într-un model, autoarea izbutind o scriere foarte personală și extrem de sinceră. Date fiind atașamentul la valorile culturale, presiunile sociale și programarea încă de la naștere, hrana gătită este o dependență ce ar trebui depășită. Țelul constituindu-l, desigur, o sănătate fizică și psihică pe care „hrana vie“ are potențialul de a o ameliora într-un mod spectaculos.

Tocmai din pricina dependenței de hrana tradițională, adoptarea dietei raw nu se dovedește simplă, începătorii având nevoie de un program bine gândit, care să-I sprijine efectiv. Aici, aportul autoarei nu are egal: programul concret, în 12 pași, conceput și predat de ea, ajută nemijlocit mii de cursanți de pe tot mapamondul

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 272
Apariția: 2019
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 15 x 22 cm