Ultima Scrisoare de Dragoste

Mai multe poze

Ultima Scrisoare de Dragoste
219,00 MDL (55,01 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aflata in cautarea unui subiect inedit si emotionant, ziarista Ellie Haworth gaseste in arhiva ziarului la care lucreaza o scrisoare datand din anul 1960, scrisa de un barbat care-i cere iubitei sa-si paraseasca sotul. Astfel Ellie se vede prinsa in hatisurile unei povesti de dragoste din trecut  - iar impactul asupra ei este cu atat mai puternic cu cat si ea insasi are o legatura cu un barbat insurat.

In 1960, Jennifer Stirling se trezeste in spital,  unde a ajuns in urma unui accident de masina. Nu-si poate aminti nimic: nici de sot, nici de prieteni, nici cine era. La inapoierea acasa , descopera o scrioare de dragoste si incepe sa-si aminteasca de iubitul ei, pentru care fusese dispusa sa riste totul.

Povestea din trecut a lui Jennifer si cea actuala a lui Ellie, ambele implicand o dragoste patimasa si  interzisa, se impletesc intr-o drama de mare intensitate emotionala, in care scrisorile de dragoste redauc la viata o iubire care sfideaza timpul.

„Un roman epic, romantic, absolut sclipitor. Dupa parerea mea, romanul anului “ -- Lisa Jewell

„O carte fabuloasa, emotionanta si evocatoare- perfecta pentru cei cu sufletul mereu tanar si indragostit “ -- Sophie Kinsella 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 448
Editura: Litera
Apariția: Martie 2016
ISBN: 978-606-33-0455-2
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri