Poveşti Auzite de la Bunicuţa

Mai multe poze

Poveşti Auzite de la Bunicuţa
92,00 MDL (23,00 RON)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Frumos ilustrată cu imagini color, cartea îi invită pe copii să pătrundă în universul miraculos al basmului. Dacă urmează un eveniment deosebit pentru copilul dumneavoastră şi doriţi să-i faceţi un cadou care să rămână o amintire frumoasă pentru mai târziu, aceasta este alegerea potrivită.

Adaptarea poveștilor: Gogoașa, Cei trei purceluși, Punguța cu doi bani, Capra cu trei iezi, Ridichea, Motanul încălțat, etc.


Primele Pagini


 

Era odată o bunicuţă. Ea cocea plăcinte gustoase, colăcei, prăjituri. Intr-o zi s-a apucat să facă o gogoaşă. A luat făină, unt, smîntînă, ouă, a frămîntat aluatul şi i-a ieşit o Gogoaşă tare frumoasă. A pus-o în cuptor s-o rumenească, să i-o servească moşneagului. Cînd era gata, a pus Gogoaşa într-o farfurie, pe masă. Părea să fie delicioasă!...

S-a dus bunicuţa să-1 cheme pe moşneguţ la mîncare. In timpul acesta, Gogoaşa s-a uitat pe geam şi a văzut o frumuseţe rară: un cer albastru-albastru pe care se jucau nişte nouraşi, un cîmp cu floricele în care zburau fluturaşi multicolori, iar în depărtare - o mare verde. „Ce să fie oare?" s-a întrebat Gogoaşa. Ce noroc că fereastra era deschisă! A sărit iute - ţup! şi s-a rostogolit printre florile din curte. Mergea ea, veselă că a fugit de la bunicuţa, care avea s-o mănînce. Se bucura de frumuseţea din jur, de lumina zilei de vară, de zumzetul albinutelor. Tot rostogolindu-se aşa, uite că i-a ieşit în cale un Iepuraş.

- Bună ziua, i-a zis Iepuraşul.

- Bună ziua, i-a răspuns politicos Gogoaşa. S-a gîndit însă că ar putea fi periculos şi şi-a continuat calea.


Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 0-2 ani, 3-5 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 80
Editura: Epigraf
Apariția: 2006
ISBN: 978-9975-924-82-5
Dimensiuni: 20,6 x 26,7 cm
Greutatea: 0.4720

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: