Povestea frumoasei Ana si a capcaunului Codin (LIVRARE: 15 ZILE)

Codin Maticiuc

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Rezumat Povestea frumoasei Ana si a capcaunului Codin - Codin Maticiuc
A fost odată ca niciodată, o poveste de iubire ca un basm pentru copii…

 

A fost odată ca niciodată o fată pe nume Ana, a cărei frumusețe nu putea trece neobservată. Și apoi a fost căpcăunul Codin, care a încercat și tot încercat să o cucerească pe frumoasa domniță. Dar cum ar putea un căpcăun războinic, obișnuit doar cu lucruri... căpcăunești, să fie cu Ana, o ființă umană atât de delicată și manierată?

 

Trebuie să vă spunem că, uneori, viața bate poveștile, iar ce credeți că este imposibil devine posibil. Dar nu a fost deloc simplu! Căpcăunul Codin a trebuit să-i demonstreze frumoasei Ana că sufletul său, în ciuda înfățișării, este frumos și curat, demn de sufletul ei prețios. Iar după ce acesta a trecut prin probe de foc și și-a demonstrat devotamentul, Ana a cedat și s-a îndrăgostit de el.

 

Descoperă un basm urban inspirat din realitate, în care personajul principal luptă pentru cea mai nobilă cauză: iubirea.

 

„Dedic această poveste inspirată din realitate celor mai dragi oameni din viața mea - iubitei mele Ana și întregii noastre familii. Din tot ce am scris până acum, tind să cred că aceasta o să fie cel mai mult pe placul Anei, și veți înțelege imediat de ce. Nu este o simplă poveste, ci un demers. Alături de editura Bookzone, am decis să donăm toți banii încasați la Fundația Metropolis pentru #spitalepublicedinbaniprivati. O investiție importantă, ca și restul investițiilor la care am participat.” – Codin Maticiuc 

 

 

Această carte transformă binele în realitate! 

 

Toți banii încasați din vânzarea acestei cărți vor ajunge la Fundația Metropolis pentru #spitalepublicedinbaniprivati, care contribuie de mai bine de 20 de ani la construirea unei lumi în care oamenii zâmbesc, se simt protejați și integrați într-o lume în care nu au avut loc până acum. Fundația Metropolis are ca misiune principală preocuparea autentică pentru oameni, iar această carte îi va susține eforturile de a face binele pe care îl căutăm cu toții.

 

Această carte este pentru tine dacă:

 

-         Vrei să faci un bine susținând cauza #spitalepublicedinbaniprivat;

-         Vrei să citești o poveste frumoasă; un basm urban inspirat din realitate;

-         Vrei să te lași inspirat de poveștile altora, găsind motivația pe care o cauți;

-         Vrei să descoperi o poveste de dragoste autentică, în care binele trebuie să se lupte cu răul.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 42
Apariția: 2019
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 23 cm
ISBN: 9786303051420