Septimus Heap. Expediția. Vol.4

Septimus Heap. Expediția. Vol.4

Preț de Listă: 240,00 MDL (60,00 RON)

Preț: 120,00 MDL (30,00 RON)

Economisești: 120,00 MDL (30,00 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

La Castel sunt din nou probleme, si asta pentru ca Merrin Meredith s-a intors cu ganduri intunecate legate de Septimus. Mai mult, Septimus si Jenna se confrunta cu o adevarata pacoste - Tertius Fumigante, fantoma primului Scrib Ermetic Sef, care este hotarat sa il trimita pe Septimus intr-o Expeditie fara intoarcere.

Dar Septimus si Jenna au alte planuri - ei se indreapta catre misterioasa Casa a Foricsilor, un loc in care Toate Timpurile Se Intalnesc si unde spera din tot sufletul ca ii vor gasi pe Nicko si Snorri, ramasi captivi intr-un alt Timp in Leacuri. Dar cum va putea Septimus sa scape de Expeditie?

In Expeditia, la fel ca in volumele anterioare din seria Septimus Heap (Magie, Zborul si Leacuri) fiecare pagina este plina de actiune, umor si aventuri fantastice, purtandu-ne mai departe in calatoria magica a lui Septimus catre cunoastere.

"Angie Sage creează o lume vie în care penițele și pietrele pot avea propria lor personalitate. Fascinant."-- Kirkus Reviews
 
"Seria Septimus Heap rămâne unul dintre cele mai spectaculoase efecte ale entuziasmului pentru tinerii vrăjitori stârnit de Harry Potter." -- ALA Booklist

 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Septimus Heap 4: Queste
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 608
Editura: Corint
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-128-247-3
Dimensiuni: 14,5 x 18 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri