Însemnările unei Puștoaice. Vol. 3. Povestirile unui Pop Star nu chiar atât de Talentat

Însemnările unei Puștoaice. Vol. 3. Povestirile unui Pop Star nu chiar atât de Talentat
159,00 MDL (39,75 RON)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Primele trei volume ale celei mai iubite serii pentru copii şi adolescenţi.

Pachetul conţine primele trei volume ale seriei:

1. Povestiri dintr-o viaţă nu chiar atât de fabuloasă

2. Povestirile unei tipe de gaşcă, nu chiar atât de populare

3. Povestirile unui pop star nu chiar atât de talentat

După succesul înregistrat de seria Jurnalul unui pusti, de Jeff Kinney, Rachel Rennée Russell, o scriitoare americană din statul Virginia, şi-a propus să scrie o serie în acelaşi stil, al cărei personaj principal să fie însă o fată. Nikki Maxwell e o adolescentă mutată de curând la o nouă şcoală, unde are probleme din pricina unei colege, MacKenzie Hollister.

Peripeţiile ei sunt însoţite de benzi desenate amuzante, ceea ce face ca întreaga serie să aibă un umor teribil. Copiii şi adolescenţii au ajuns repede să o simpatizeze pe Nikki, ceea ce a făcut ca seria să ajungă rapid în topul celor mai bine vândute cărţi făcut de cei de la New York Times.

Dacă în primul volum Nikki trebuie să-şi câştige respectul colegilor prin participarea la un concurs de artă, în cel de-al doilea volum fata se trezeşte în situaţia de a fi nevoită să participe la mai multe evenimente în acelaşi timp, iar, în cel de-al treilea volum, Nikki trebuie să-şi apere bursa participând la un concurs în care trebuie să cânte în faţa colegilor.

Află care sunt situaţiile dificile pe care Nikki trebuie să le înfrunte şi rezolvările pe care aceasta le găseşte din volumele incluse în seria Insemnările unei puştoaice!

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 320
Editura: Arthur
Apariția: 2013
ISBN: 978-606-8044-13-2
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: