Cuore. Biblioteca pentru Toţi Copiii

Mai multe poze

Cuore. Biblioteca pentru Toţi Copiii
91,00 MDL (22,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

"Biblioteca pentru toți copii" cuprinde cele mai prețuite opere ale scriitorilor clasici ai literaturii române și universale. Cărțile de neuitat ale copilăriei sunt disponibile astăzi atât în forma lor clasică, de text tipărit, cât și în formatele moderne ale secolului XXI: audiobook si e-book.

"Aceasta carte s-ar putea intitula: Istoria unui an de scoala, scrisa de un elev din clasa a III-a. Cand spunem ca e scrisa de un elev, nu voim sa zicem ca el a scris-o intocmai, ci a insemnat zi de zi intr-un caiet tot ce a vazut, a simtit, a cugetat; la sfarsitul anului, tatal sau a scris aceste pagini dupa notele lui, silindu-se a nu schimba nimic din ganduri si a pastra, pe cat se poate, cuvintele fiului sau.“ -- Edmondo de Amicis 

 

Despre Autor


 

Edmondo De Amicis a fost un scriitor, jurnalist şi pedagog italian. Cea mai cunoscută operă a sa este Cuore, cunoscut roman pentru copii care cultivă patriotismul şi valorile etice.

Celelalte opere ale sale sunt: Viața militară ("La vita militare"), Spania ("Spagna"), Olanda ("Olanda"), Amintiri din Londra ("Ricordi di Londra"), Marocul ("Il Marocco"), CuoreRomanul unui învățător ("Il romanzo di un maestro"), Prietenii ("Gli amici"), Căruța tuturor ("La carozza di tutti").

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Litera
Apariția: Octombrie 2015
ISBN: 978-606-686-783-2
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri