Harry Potter și Piatra Filosofală

Harry Potter și Piatra Filosofală
314,00 MDL

Disponibilitate: În Stoc

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Doar 2 exemplare disponibile

Acceptăm plata cu LiberCard de la MAIB - plăți în 3 rate cu 0% dobândă!

sau

Descriere

Harry Potter și Piatra Filozofală este prima carte din seria Harry Potter, scrisă de J. K. Rowling.

Harry Potter este un băiat care trăiește cu unchii și cu vărul lui. I-a fost spus că părinții i-au murit pe când avea doar un an într-un accident de mașinǎ și unchii lui au grijă de atunci de el. Este tratat destul de rău acasă, stând într-o cămăruță amenajată sub scări. Într-o zi, Harry verifică poșta și observă o scrisoare adresată lui, de la școala de vrăjitorie Hogwarts, însǎ unchiul lui rupe scrisoarea, nelăsându-l să o citească. În următoarele zile, o mulțime de bufnițe bombardeazǎ cǎsuța poștală cu scrisori asemǎnǎtoare, pe care unchiul Vernon le arde. Într-un efort de a evada,familia Dursley se mutǎ din loc în loc ajungând în cele din urmǎ pe o insulǎ pǎrǎsitǎ.

În acea noapte pe când Harry își serba ziua, Rubeus Hagrid, păstrătorul cheilor și îngrijitorul vânatului de la Hogwarts dǎrâmǎ ușa ca sǎ-i aducǎ personal o scrisoare și un tort. Îi spune lui Harry cǎ este de fapt un vrăjitor și, dacă vrea, poate merge la Hogwarts să învețe magia. De asemenea părinții lui nu au murit într-un accident de mașină, iar familia lui îi ascunsese asta dintr-o speranțǎ deșartă că Harry nu va deveni vrǎjitor. A doua zi acesta pleacǎ cu Hagrid sǎ-și cumpere rechizite. Intrând în lumea magică din Londra, el descoperă că este faimos, fiind Băiatul Care A Supraviețuit Lordului "Cap-de-mort" după ce acesta îi omorâse părinții, singurul semn al confruntării fiind o cicatrice în formă de fulger.

Hagrid îl duce pe Harry la Gringotts, banca vrăjitorilor, de unde iau, în afară de bani, și un pachet misterios. După aceasta, se duc la cumpărături, iar Harry primește încă un cadou: propria lui bufniță mesageră, Hedwig...

 

„Hogwarts va fi mereu aici să-ţi ureze bun-venit.“ -- J.K. Rowling

„Cărţile Harry Potter au o calitate rar întâlnită: sunt adorate de părinţi şi de copii deopotrivă.” -- Daily Telegraph
 
„Aventurile lui Harry Potter sunt la fel de amuzante ca poveştile lui Roald Dahl şi la fel de pline de viaţă ca volumele seriei Narnia.” -- Daily Mail
 
„J.K. Rowling a format o întreagă generaţie de cititori.” -- The Times
 
„Dacă în copilărie aş fi avut acces la cărţile cu Harry Potter, sunt convins că nu doar copilăria, ci şi tinereţea, maturitatea şi bătrâneţea mea ar fi arătat altfel.”-- Florin Bican, traducător în limba română al primului volum din seria Harry Potter

 

Despre Autor


 

J.K. Rowling este autoarea bestellerului Harry Potter, serie de şapte romane publicate între anii 1997 şi 2007, care s-a vândut în peste 450 de milioane de exemplare în întreaga lume, a fost tradusă în peste 74 de limbi şi ecranizată în opt filme de mare audienţă.

J.K. Rowling a primit Ordinul Imperiului Britanic pentru servicii aduse literaturii pentru copii. De asemenea, a fost recompensată cu numeroase premii şi distincţii, printre care Premiul „Prinţul de Asturias”, Legiunea de Onoare oferită de Franţa şi Premiul Hans Christian Andersen.

Autoarea britanică sprijină un număr mare de cauze caritabile prin Trustul Volant şi este fondatorul Lumos, organizaţie caritabilă care luptă pentru îmbunătaţirea vieţii copiilor defavorizaţi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Harry Potter and the Philosopher's Stone
Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 182
Editura: Arthur
Apariția: Noiembrie 2015
ISBN: 978-606-8620-73-2
Dimensiuni: 14 x 20,5 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: